藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

有無人鍾意睇"藍色生死戀2" [複製鏈接]

[quote:4d05763037="H&H"]咁你地有冇正版vcd 第時借我燒番吖 我果套有d問題呀[/quote]

~~~~~
我0個套係白色0既 台灣出 係普通話同韓文配音 係唔係正版呢????
不過我諗你會聽番韓文啩!因為裴勇俊把聲好正!   

[quote:65f9331e02="H&H"]exactly the same....as me :roll:[/quote]

哈哈哈 又會咁岩既?  :
其實係咪好多女仔都會咁架呢?  :?:

[quote:0603d702c5="Tomato"][quote:0603d702c5="H&H"]咁你地有冇正版vcd 第時借我燒番 我果套有d問題呀[/quote]

~~~~~
我0個套係白色0既 台灣出 係普通話同韓文配音 係唔係正版呢????
不過我諗你會聽番韓文zN!因為裴勇俊把聲好正!   [/quote]

我買俾妹果套佢話正版 係粵語同韓語既 即係你係電視睇果個版本~

[quote:ff19d9280f="Tomato"][quote:ff19d9280f="H&H"]咁你地有冇正版vcd 第時借我燒番吖 我果套有d問題呀[/quote]

~~~~~
不過我諗你會聽番韓文啩!因為裴勇俊把聲好正!   [/quote]係喇 我到時會搵你架喇     
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

哈哈!我都算堅強!睇電視好少喊!
我記得我細個見我細妹睇飄零燕睇到喊 我笑足佢十年..........
點知前幾年 亞記播星仔走天涯 我見到隻馬騮死 忍唔住喊wor!!

你地鍾唔鍾意睇流星花園????

[quote:df03243aee="Tomato"]你地鍾唔鍾意睇流星花園????[/quote]唔係又咁啱呀嘛!!! sure la

哈哈哈哈.....................
不過呢流星花園2已經將我對道明寺0既幻想破滅.................... :em20:

唉,想起當時在東風睇流二,我晚晚同女朋友媽媽聲....
唔知你地記唔記得.......夜叉....
永遠愛著您 :em21: [/code]

我差d掟壞部電視機 :em20:

[quote:be2d123896="Tomato"]我差d掟壞部電視機 :em20:[/quote]始终都係流一原汁原味好 又攪笑又感人 好有feel!  個原註"花樣男兒"我都有繼續追架!