藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5009|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

有無人鍾意睇"藍色生死戀2" [複製鏈接]

"藍色生死戀2" 即"冬季戀歌" (唔係宋慧喬0個齣呀!!!)
我勁鍾意呀! :em04:  :em04: 雖然做左好耐 都想知有無人同我一樣鍾意睇lor !!!

Re: 有無人鍾意睇"藍色生死戀2"

[quote:2bd35ab3d1="Tomato"]"藍色生死戀2" 即"冬季戀歌" (唔係宋慧喬0個齣呀!!!)
我勁鍾意呀! :em04:  :em04: 雖然做左好耐 都想知有無人同我一樣鍾意睇lor !!![/quote]我勁勁勁勁勁鍾意! especially 男主角裴勇俊! :em11:  :em11:  :em11:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

仲有兩隻歌! 超正!

又0禁啱呀!
真係好正呀!阿裴勇俊真係好有氣質!
我好鍾意佢地讀書 同埋阿俊尚以為惟珍係佢細妹 佢地去左海邊小屋0個段!0個首歌仲好聽呀 (首歌叫moment)。睇佢將d 定情信物掟晒落海 跟住好慘0禁喊 睇到我都喊埋一份 :cry:

我~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

係呀係呀 女主角崔智友都好正 好有氣質呀!!!!!!!!!!!!!!!  :em11:

saga 仲陪我買呢套戲既 vcd 俾我妹做生日禮物添呀  :em21:

我收特登走去搵主題曲 mp3 添呀!!!

[quote:621ed9fcaf="Tomato"]又0禁啱呀!
我好鍾意佢地讀書 同埋阿俊尚以為惟珍係佢細妹 佢地去左海邊小屋0個段!0個首歌仲好聽呀 (首歌叫moment)。睇佢將d 定情信物掟晒落海 跟住好慘0禁喊 睇到我都喊埋一份 :cry:[/quote]
我好眼淺架都冇乜邊幾集唔喊! :em05: 太投入喇!

咁你地有冇正版vcd 第時借我燒番吖 我果套有d問題呀

而家無野做 我諗住再睇一次
真係睇極都唔厭   
自從睇左呢套韓劇之後 好難再搵到好睇過佢!!!!

[quote:a870770051="H&H"][quote:a870770051="Tomato"]又0禁.琝r!
我好鍾意佢地讀書 同埋阿俊尚以為惟珍係佢細妹 佢地去左海邊小屋0個段!0個首歌仲好聽呀 (首歌叫moment)。睇佢將d 定情信物掟晒落海 跟住好慘0禁喊 睇到我都喊埋一份 :cry:[/quote]
我好眼淺架都冇乜邊幾集唔喊! :em05: 太投入喇![/quote]

我都好眼淺 乜都喊得一餐. 基本上只要個鏡頭有人喊 唔係我追開既劇集 睇到一知半解既劇情 我都可以即時喊得出  :

[quote:64c21e49c3="Ice"][quote:64c21e49c3="H&H"][quote:64c21e49c3="Tomato"]又0禁.琝r!
我好眼淺架都冇乜邊幾集唔喊! :em05: 太投入喇![/quote]

我都好眼淺 乜都喊得一餐. 基本上只要個鏡頭有人喊 唔係我追開既劇集 睇到一知半解既劇情 我都可以即時喊得出  :[/quote]exactly the same....as me :roll: