藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ice
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣業主網七月兩周年版聚 [複製鏈接]

船行緊果陣唔熱架 有風架嘛~ 仲有 有好多船都有冷氣房架~
想出去吹下風 曬下太陽果 d 先出去囉 otherwise 係可以係冷氣房入面玩下 食下野架嘛~

[quote:155cb31d11="Ice"]船行緊果陣唔熱架 有風架嘛~ 仲有 有好多船都有冷氣房架~
想出去吹下風 曬下太陽果 d 先出去囉 otherwise 係可以係冷氣房入面玩下 食下野架嘛~[/quote]

係要晚上去架.. 無太陽架啦.
===

[quote:89f3998831="dick&queenie"][quote:89f3998831="Ice"]吊墨魚係咪一定要夜晚?
我以前去遊船河 係可以吊水母架~[/quote]

戶外,都係熱 :cry:[/quote]

你係咪唔覺意俾伯爵靜雞雞咬左你幾野呀?
後生細仔無理由見光死...熱又死咖喎........ :dead:

吊墨魚唔係一定要夜晚....... :
不過日光日白係吊唔到...... :

好似話某個月份,去吊墨魚先好,比較多....
係咪九月???
永遠愛著您 :em21: [/code]

端午前後一兩個星期多 d 喎~
見過鬼就唔怕黑啦~

吊墨魚﹑遊船河﹑卡拉OK﹑自助餐及打麻雀,都可以一次過在船上攪惦! :mrgreen:
:em09:

1.因為 Shirley 怕暈浪吾可以遊船河。 :dead:
2.RC 泳池開 party 無乜可能申請到。 :em18:
3.吊墨魚係好,不過好睇時候。好既時候可以有兩三斤,壞上黎成晚得一隻。 :dead:
4.係會所攪 Party 大家都有經驗,應該無乜問題。 ops:
5.唱 k、食自助餐、BBQ 都可以。

喂喂 咁其實最終係點搞呢?
不如就咁book兩圍食餐飯 or o係club house function room搞大食會囉.
食自助餐或唱k都可以.

搞得太大會小器o架  :em16:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:d4af29a928="bikbark"]搞得太大會小器o架  :em16:[/quote]
你講邊個? :?:
好快 D o路喎 :HIT: 仲咁口硬! :evil:

原來16號果晚約左翠怡花園踢波.
所以......... ops:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]