藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

報名處(RC vs 藍澄) - 7月16日(SAT) 8-10pm [複製鏈接]

andy 你要講下你最想打咩位喎... 等我地度一度我地d陣呀.

[quote:3dbff501e2="EpSon"]andy 你要講下你最想打咩位喎... 等我地度一度我地d陣呀.[/quote]

我打龍門 不過我見你地都有好多龍門(好似4個) 咁我可以打前鋒或中堅!!

p.s. 既然RC有太座候群症蔓延,咁我叫太座留響屋煮宵夜比我啦 :zdevil: !!

[quote:2cdf5af327="A&B"][quote:2cdf5af327="EpSon"]andy 你要講下你最想打咩位喎... 等我地度一度我地d陣呀.[/quote]

我打龍門 不過我見你地都有好多龍門(好似4個) 咁我可以打前鋒或中堅!!

p.s. 既然RC有太座候群症蔓延,咁我叫太座留響屋煮宵夜比我啦 :zdevil: !![/quote]

你錯了 我地最缺就係keeper 呢個位置非你莫屬喇~
Rambler Crest Soccer Club

Gd 我冇氣 keeper 個位置就留比我啦!!

*** 請問球隊成立以來一場失球紀錄最多係幾多球呀?! 希望唔好由我打破啦 呵呵!! :

[quote:dfe5d2a55e="A&B"]Gd 我冇氣 keeper 個位置就留比我啦!!

*** 請問球隊成立以來一場失球紀錄最多係幾多球呀?! 希望唔好由我打破啦 呵呵!! :[/quote]

應該係上場對草人D FRIEND.
賽果好似係 9:8 RC 勝.
果日比數好大.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

因為嗰日我地個陣容不全呀...

[quote:292ee4ac4d="dracula"][quote:292ee4ac4d="grassman"][quote:292ee4ac4d="Sure Win"][quote:292ee4ac4d="Billy"]我女友好似開始有d比草太o既病傳染左. :em06:  :em06:
加上佢下星期剛考完試.
所以...........睇定d先o羅.... :em01:[/quote]

你咩意思呀! :twisted:[/quote]

Billy話佢女友,唔知係咪講你呢一個喎!(落井下石,叫人比牌呀哪) :em17:[/quote]

識草太o既女友 就得佢一個 billy 好小心o既~ : 再掉多舊石先 等你叫人比牌叫得咁爽呀哪[/quote]

係咩?數數先,第一個...第二個...第三.......呀.呀..呀....冇講野..得一個姐 ops: !
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:fe41915838="肥度"]因為嗰日我地個陣容不全呀...[/quote]

爭我! :em17:  :em17:  :em17:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Dear All

Sorry I haven't come on last week game. Pls count me also on this sunday morning ( 03rd Jul for RC Team ) as well as 16th July.Pls can someone adv me where we play on this sunday.

For Grassman pls adv me how to pay the fee for team shirt and I have pm you all my details.

Thks - TL

咦 16/7 個晚好似好熱鬧咁喎 一次過見到咁多隊友 好野!! :em12: