藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

報名處(RC vs 藍澄) - 7月16日(SAT) 8-10pm [複製鏈接]

嘩EDDY你個地球好硬淨我剛剛照鏡先発覺我個火星表面有幾絛瘀傷原來你係少林鐵頭功掌門人。

[quote:a2508ade24="nigelyvr"]嘩EDDY你個地球好硬淨我剛剛照鏡先発覺我個火星表面有幾絛瘀傷原來你係少林鐵頭功掌門人。[/quote]

Eddy 做個乜 :HIT: ,快D招公!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e98540ed76="grassman"][quote:e98540ed76="nigelyvr"]嘩EDDY你個地球好硬淨我剛剛照鏡先発覺我個火星表面有幾絛瘀傷原來你係少林鐵頭功掌門人。[/quote]

Eddy 做個乜 :HIT: ,快D招公![/quote]

你呢個領隊又去o左邊? 又唔o黎打氣 :x
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:cc52829b9a="nigelyvr"]嘩EDDY你個地球好硬淨我剛剛照鏡先発覺我個火星表面有幾絛瘀傷原來你係少林鐵頭功掌門人。[/quote]

哈~當時我只係一心去接個波 估唔到我地o個下撞得咁應...我而家先知我識鐵頭功 因為我個地球一d事都冇...

另外 RC隊又添一猛將 佢就係A&B喇 守龍又得 打前又掂!!!  :em11:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:a1beaf6e0c="Eddy Lam"][quote:a1beaf6e0c="nigelyvr"]嘩EDDY你個地球好硬淨我剛剛照鏡先発覺我個火星表面有幾絛瘀傷原來你係少林鐵頭功掌門人。[/quote]

哈~當時我只係一心去接個波 估唔到我地o個下撞得咁應...我而家先知我識鐵頭功 因為我個地球一d事都冇...

另外 RC隊又添一猛將 佢就係A&B喇 守龍又得 打前又掂!!!  :em11:[/quote]

你係咀o左落 nigel 塊面度 你緊係冇事啦~ :
睇o黎eddy 個鋼門位置受到威脅了~ :shock:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:8682cf097e="dracula"]
睇o黎eddy 個鋼門位置受到威脅了~ :shock:[/quote]

咁都俾你知道...Nigel 放心啦 我會負責任ga... ops:

威脅?!! 不會的 既然正室已出現了 我呢個替工係時候退下來了... :mrgreen:

傻啦一日都係我冇做足安全措施下次我会帶番個打拳用嘅頭套安全D。

講番我哋嘅新加盟門將ANDY果然係有料之人接波手法同出迎時間都非常上乘宜家己經解决RC最弱一门如夠人的話我哋可以去大場挑戰其它對手請問大家有冇興趣?

[quote:13bd0fb947="Eddy Lam"][quote:13bd0fb947="dracula"]
睇o黎eddy 個鋼門位置受到威脅了~ :shock:[/quote]

咁都俾你知道...Nigel 放心啦 我會負責任ga... ops:

威脅?!! 不會的 既然正室已出現了 我呢個替工係時候退下來了... :mrgreen:[/quote]

Andy可能替埋你個前鋒位! :

[quote:13bd0fb947="nigelyvr"]傻啦一日都係我冇做足安全措施下次我会帶番個打拳用嘅頭套安全D。

講番我哋嘅新加盟門將ANDY果然係有料之人接波手法同出迎時間都非常上乘宜家己經解决RC最弱一门如夠人的話我哋可以去大場挑戰其它對手請問大家有冇興趣?[/quote]

:shock: RC第一鋼門-->RC最弱一門,Eddy你真係咀nigel咀得好金咩,明蹂你喎!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:3996d2d71a="nigelyvr"]傻啦一日都係我冇做足安全措施下次我會帶番個打拳用?頭套安全D。

講番我??新加盟門將ANDY果然係有料之人接波手法同出迎時間都非常上乘宜家己經解決RC最弱一門如夠人的話我?可以去大場挑戰其它對手請問大家有冇興趣?[/quote]

有興趣,另不好意思.個日返郅屋企發現還有支水在袋中..........所以我諗飲o左你支水當了自己.(Cool 大支裝) :

[quote:8435e5da49="grassman"]
:shock: RC第一鋼門-->RC最弱一門,Eddy你真係咀nigel咀得好金咩,明蹂你喎![/quote]

衰仔! 唔o黎踢仲要挑撥離間!!!  :HIT: