藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Sure Win
打印 上一主題 下一主題

請教義務游泳教練~ [複製鏈接]

Re: 請教義務游泳教練~

[quote:2ecceafaf7="Sure Win"]請問有冇人願意義務教我游水呀? :?:
可能我知質低 又怕水 學0左好耐都學唔識 :em06:
結果攪到B君都無晒心機教我游.[/quote]

如果有時間我可義務教但我放工泳池已關門星期六收最早要6:00
如果星期日有假放我可約你.

Re: 請教義務游泳教練~

[quote:d5d5f2a4a3="Sure Win"][quote:d5d5f2a4a3="butbut"][quote:d5d5f2a4a3="Sure Win"]請問有冇人願意義務教我游水呀? :?:
可能我知質低 又怕水 學0左好耐都學唔識 :em06:
結果攪到B君都無晒心機教我游.[/quote]

如果有時間我可義務教但我放工泳池已關門星期六收最早要6:00
如果星期日有假放我可約你.[/quote]

多謝你 好感動呀! :face13:
平時放工個泳池已經關閉
加上我未正式搬入0黎住
我都係星期日早上先有時間去游水.
Tomato Vivian 不如我0地一齊跟 butbut 學游水? :wink:[/quote]

唔好叫我做教練la大家約my游水有伴大約7月頭應可以到時pm你