藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Sure Win
打印 上一主題 下一主題

請教義務游泳教練~ [複製鏈接]

[quote:01807b8e08="Jess&Burns"]我都係廿幾歲人先學懂游水.之前係浮都唔識既..

我既經驗係.一定要多d 去游.我果時.一星期游三次水, 次次都會好努力咁試浮...半年到. 某年某月某日.突然就浮到啦~ 跟住好快就學到游水lu.[/quote]

我廿幾歲o既時候都曾經好努力咁學游水 每星期都游1-2次 風雨不改...但係點解練咗N年到依家都唔識浮水呢?  :em08:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:fa3eb11c08="hales"]
橫定體型胖大浮力更強 :
[/quote]

係咩? 點解我唔得呢?

[quote:17941086f0="RangerX"]

可以試下施展你既"亨"功水上飄~  :zdevil:[/quote]

失禮哂 ops:  未練到"水上飄" 淨係識"千斤X"(唔識寫).  :poor:

Re: 請教義務游泳教練~

[quote:05abb6ee12="butbut"]

唔好叫我做教練la大家約my游水有伴大約7月頭應可以到時pm你[/quote]

7月頭我都係度 順便教埋我啦 師傳.  :em14: