藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13008|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

腰圍 [複製鏈接]

我覺得自己條腰都未係最驚呀 坐圍同bye-bye臂先係最"羅"膽
:em01:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

仲有 我想買韓國新出o個隻呼拉圈 好似幾好玩咁
有無街坊買o左可以借俾我玩o下咁呀?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:cb13141ed0="milk"][quote:cb13141ed0="bikbark"]仲有 我想買韓國新出o個隻呼拉圈 好似幾好玩咁[/quote]大少奶,可否講解o下個呼拉圈有乜咁巴幣 :?:[/quote]
同普通呼拉圈有d唔同 韓國o個隻係軟身o既 不過貴貴地 成二百幾蚊.......

[quote:3ac8317487="milk"][quote:3ac8317487="bikbark"]同普通呼拉圈有d唔同 韓國o個隻係軟身o既 不過貴貴地 成二百幾蚊.......[/quote]喂喂~大少奶,我屋企都有個膠o既軟身呼拉圈喎,見大家咁熟,零頭一定唔同妳計喇,妳拿嗱聲俾二百蚊我,我就會立即交貨~ :[/quote]
我一心係諗住問人借咋 咁你有就最好借俾我啦 不過要年尾先還喎   h:

[quote:8913add62c="milk"][quote:8913add62c="bikbark"]我一心係諗住問人借咋 咁你有就最好借俾我啦 不過要年尾先還喎   h:[/quote]借俾妳冇問題,但我要搵番個呼拉圈出o黎先至係最大問題~  :nowords:[/quote]
咁算啦 你買個新o既再借俾我啦!  :zdevil:

我有"噢嬋"o既美腿魔師 但用o左都仲係甲組腿  :em01:

[quote:c7c649a8d0="bikbark"][quote:c7c649a8d0="milk"][quote:c7c649a8d0="bikbark"]仲有 我想買韓國新出o個隻呼拉圈 好似幾好玩咁[/quote]大少奶,可否講解o下個呼拉圈有乜咁巴幣 :?:[/quote]
同普通呼拉圈有d唔同 韓國o個隻係軟身o既 不過貴貴地 成二百幾蚊.......[/quote]
我......今日.............真係......買o左韓國新出o個隻呼拉圈   :poor:

我...買o左先發覺...........自己係..............................唔識玩呼拉圈  h:
香港o既經濟除o左大部份靠自由人,我都幫到少少少少少少o架

經過o尋日兩段時間o既訓練之後 終於可以連續玩到5分鐘啦

其實我係想買o黎減pat pat  h: