藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

腰圍 [複製鏈接]

仲有 我想買韓國新出o個隻呼拉圈 好似幾好玩咁
有無街坊買o左可以借俾我玩o下咁呀?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:751ba469db="grassman"]我就改左"駝"call 機,仲要係左右兩邊各一部(可以睇股票o個隻)! :em06:[/quote]果然係貼近大市走勢~  :
[quote:751ba469db="bikbark"]仲有 我想買韓國新出o個隻呼拉圈 好似幾好玩咁[/quote]大少奶,可否講解o下個呼拉圈有乜咁巴幣 :?:
:em09:

[quote:91d81d729a="leemoksau"][quote:91d81d729a="Tomato"]如果度肚臍位置....好肥...肥到嘔tim :em15:[/quote]

我都係 :dead:
不過已經係全身最幼0既地方了 :poor:[/quote]

仲有"頭圍"呢~ 斷估都唔會粗過腰o掛~ :
見過鬼就唔怕黑啦~

都話"身"囉.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:3624ed0cd2="leemoksau"]都話"身"囉.[/quote]

8)  well...........no comment  8)
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:cb13141ed0="milk"][quote:cb13141ed0="bikbark"]仲有 我想買韓國新出o個隻呼拉圈 好似幾好玩咁[/quote]大少奶,可否講解o下個呼拉圈有乜咁巴幣 :?:[/quote]
同普通呼拉圈有d唔同 韓國o個隻係軟身o既 不過貴貴地 成二百幾蚊.......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:ae09abe2a8="bikbark"]同普通呼拉圈有d唔同 韓國o個隻係軟身o既 不過貴貴地 成二百幾蚊.......[/quote]喂喂~大少奶,我屋企都有個膠o既軟身呼拉圈喎,見大家咁熟,零頭一定唔同妳計喇,妳拿嗱聲俾二百蚊我,我就會立即交貨~ :

[quote:3ac8317487="milk"][quote:3ac8317487="bikbark"]同普通呼拉圈有d唔同 韓國o個隻係軟身o既 不過貴貴地 成二百幾蚊.......[/quote]喂喂~大少奶,我屋企都有個膠o既軟身呼拉圈喎,見大家咁熟,零頭一定唔同妳計喇,妳拿嗱聲俾二百蚊我,我就會立即交貨~ :[/quote]
我一心係諗住問人借咋 咁你有就最好借俾我啦 不過要年尾先還喎   h:

[quote:31ca2a0b1d="bikbark"]我一心係諗住問人借咋 咁你有就最好借俾我啦 不過要年尾先還喎   h:[/quote]借俾妳冇問題,但我要搵番個呼拉圈出o黎先至係最大問題~  :nowords:

[quote:8913add62c="milk"][quote:8913add62c="bikbark"]我一心係諗住問人借咋 咁你有就最好借俾我啦 不過要年尾先還喎   h:[/quote]借俾妳冇問題,但我要搵番個呼拉圈出o黎先至係最大問題~  :nowords:[/quote]
咁算啦 你買個新o既再借俾我啦!  :zdevil: