藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

第一次去泳池游水後感 [複製鏈接]

[quote:2889fe62c9="milk"]老實講,我覺得個池好淺,如果再深少少就更好,但這可能係法例規定的深度罷! :!:[/quote]雖然依家都游得到 但我都想深少少
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:fd3d4fe1ef="Tomato"]
我端午節應該會再落去.......不過我未識游水 淨係識得0向水裏面行 ops:  我隻佬尋日教我浮同踢水 下次帶埋浮板去..... : [/quote]

我想問你隻佬教左你幾耐游水 佢係唔係好有耐性教你 你而家游到水未呀? :?:

[quote:fd3d4fe1ef="Tomato"]
仲有呢 我下次唔諗住戴con落去 如果你地見到我 又見我好似唔識你地咁 唔係我囂張 係我睇野矇查查....... :em18:[/quote]

我都係唔戴眼鏡游水 所以見到0的人同時物矇查查.