藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

第一次去泳池游水後感 [複製鏈接]

[quote:39183c7305="女"][quote:39183c7305="Tomato"][quote:39183c7305="H&H"]真係幾舒服 好有度假feel.....第一次下水禮後好想好想再去.........

呀茄星期日落去游....早知我都去啦.....[/quote]

我端午節應該會再落去.......不過我未識游水 淨係識得0向水裏面行 ops:  我隻佬尋日教我浮同踢水 下次帶埋浮板去..... :

仲有呢 我下次唔諗住戴con落去 如果你地見到我 又見我好似唔識你地咁 唔係我囂張 係我睇野矇查查....... :em18:[/quote]

買副有近視0既潛水鏡啦
原來你唔識游水 怪不得見你成半個鐘都離開過岸邊 哈......... :?:[/quote]

比你知道左tim......  ops:
因為我尋日戴左副con 所以仲望到人(因為驚見唔到隻佬 我一個人會浸死 :dead: )......3點之後開始有好多三點式女郎...... :sweat:

[quote:2fe259b143="Tomato"]
因為驚見唔到隻佬 我一個人會浸死 :dead: [/quote]

個泳池好淺水咋麻......
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

請問個泳池最深有幾多?
過唔過頭?
原居民2004~2013

[quote:0bf3030f0c="vivian"]請問個泳池最深有幾多?
過唔過頭?[/quote]我都唔過頭,可想而知妳就更加唔會過頭!
:em09:

[quote:05109725d8="milk"][quote:05109725d8="vivian"]請問個泳池最深有幾多?
過唔過頭?[/quote]我都唔過頭,可想而知妳就更加唔會過頭![/quote]

其實佢想過頭呀...  :
===

[quote:0b31097c48="Billy"][quote:0b31097c48="Tomato"]
因為驚見唔到隻佬 我一個人會浸死 :dead: [/quote]

個泳池好淺水咋麻......[/quote]

其實我......見到d水好似好深咁....哈哈
好鬼驚...我又生得矮...... :

不過玩開有條癮 成日都想再去玩過 :em11:

[quote:92285da5b4="H&H"][quote:92285da5b4="Tomato"]我端午節應該會再落去.......不過我未識游水 淨係識得0向水裏面行 ops:  我隻佬尋日教我浮同踢水 下次帶埋浮板去..... :
仲有呢 我下次唔諗住戴con落去 如果你地見到我 又見我好似唔識你地咁 唔係我囂張 係我睇野矇查查....... :em18:[/quote]嘻嘻 我同呀milk 會完全明白 因果日我地都係"盲毛":dead: 所以睇唔到有冇美女俊男呢 :[/quote](我)盲毛二號︰真係要買番個潛水近視鏡先得~ :em18:
[quote:92285da5b4="Billy"][quote:92285da5b4="Tomato"]
因為驚見唔到隻佬 我一個人會浸死 :dead: [/quote]個泳池好淺水咋麻......[/quote]老實講,我覺得個池好淺,如果再深少少就更好,但這可能係法例規定的深度罷! :!:

[quote:98c899be32="Jess&Burns"][quote:98c899be32="milk"][quote:98c899be32="vivian"]請問個泳池最深有幾多?
過唔過頭?[/quote]我都唔過頭,可想而知妳就更加唔會過頭![/quote]其實佢想過頭呀...  :[/quote]搭錯訕添~
[quote:98c899be32="Tomato"]好鬼驚...我又生得矮...... : [/quote]喂喂,咪玩啦,妳高過我o架喎~ :sweat:

[quote:852597e5f4="Jess&Burns"][quote:852597e5f4="milk"][quote:852597e5f4="vivian"]請問個泳池最深有幾多?
過唔過頭?[/quote]我都唔過頭,可想而知妳就更加唔會過頭![/quote]

其實佢想過頭呀...  :[/quote]

我未識游水 唔過頭就岩  :em11:
您們都說水很冷 是否沒有太陽晒到 所以水冷 ?
anyway 我會穿多長袖泳衫落水 您們見到這些衫未? 都好形(架) !
原居民2004~2013

[quote:e1690b20d7="milk"]老實講,我覺得個池好淺,如果再深少少就更好,但這可能係法例規定的深度罷! :!:[/quote]

:em13: 你係咪想嚇死我???

0個日我浸完水之後 食左個叉燒米 跟住返屋企訓覺................正 :em11: