藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

第一次去泳池游水後感 [複製鏈接]

[quote:8ac9126172="milk"]昨午同 H&H 落左去泳池做今年第一次o既下水禮,感覺個池比上年還要好,而且現時天氣冇上年咁凍!   

[quote:8ac9126172="hales"]因為預左我地會係屋企著好哂先落去....哈
然後游完直接就返稍..嘿[/quote]我就係咁~ :mrgreen:[/quote]

我都係喎 著埋落去無咁尷尬...... ops:

真係幾舒服 好有度假feel.....第一次下水禮後好想好想再去.........

呀茄星期日落去游....早知我都去啦.....
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

milk . h& h. 去游水都唔叫人~  :x

我"鎦"!  :twisted:
===

[quote:cd67c3cdd6="Jess&Burns"]milk . h& h. 去游水都唔叫人~  :x

我"鎦"!  :twisted:[/quote]唔好嬲唔好嬲next time call 齊人馬一齊去吧 :

[quote:1787c47570="H&H"][quote:1787c47570="Jess&Burns"]milk . h& h. 去游水都唔叫人~  :x

我"鎦"!  :twisted:[/quote]唔好嬲唔好嬲next time call 齊人馬一齊去吧 :[/quote]

hee hee. 咁算啦.   
===

[quote:6c95827348="Jess&Burns"][quote:6c95827348="H&H"]唔好嬲唔好嬲next time call 齊人馬一齊去吧 :[/quote]hee hee. 咁算啦.   [/quote]yeah~ :em19:
:em09:

[quote:85858ebe1a="H&H"]真係幾舒服 好有度假feel.....第一次下水禮後好想好想再去.........

呀茄星期日落去游....早知我都去啦.....[/quote]

我端午節應該會再落去.......不過我未識游水 淨係識得0向水裏面行 ops:  我隻佬尋日教我浮同踢水 下次帶埋浮板去..... :

仲有呢 我下次唔諗住戴con落去 如果你地見到我 又見我好似唔識你地咁 唔係我囂張 係我睇野矇查查....... :em18:

[quote:a11b1ffb65="Tomato"][quote:a11b1ffb65="H&H"]真係幾舒服 好有度假feel.....第一次下水禮後好想好想再去.........

呀茄星期日落去游....早知我都去啦.....[/quote]

我端午節應該會再落去.......不過我未識游水 淨係識得0向水裏面行 ops:  我隻佬尋日教我浮同踢水 下次帶埋浮板去..... :

仲有呢 我下次唔諗住戴con落去 如果你地見到我 又見我好似唔識你地咁 唔係我囂張 係我睇野矇查查....... :em18:[/quote]
嘻嘻 我同呀milk 會完全明白 因果日我地都係"盲毛":dead: 所以睇唔到有冇美女俊男呢 :

我係盲丙 不過我有潛水近視鏡 係水底都可睇清楚美女俊男 :
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:6fd1c4c76b="Tomato"][quote:6fd1c4c76b="H&H"]真係幾舒服 好有度假feel.....第一次下水禮後好想好想再去.........

仲有呢 我下次唔諗住戴con落去 如果你地見到我 又見我好似唔識你地咁 唔係我囂張 係我睇野矇查查....... :em18:[/quote]

買副有近視0既潛水鏡啦
原來你唔識游水 怪不得見你成半個鐘都離開過岸邊 哈......... :?: