藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9384|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

第一次去泳池游水後感 [複製鏈接]

今日終於都去左泳池游水lu.感覺係超正 :em04: .

我今朝8:30落去游一個人都冇可能我係第一個人落去游水都未定.
(以前去市政局游通常都7:00去因為怕迫人)
個泳池d水好乾淨又冇咩綠氣味正. :em11:
二百米泳池真係好過癮游好耐先到尾唔使成日轉身.

個環境都好relax添呀...... :em04:

不過我係池底搵到兩樣野.
1. 一張紙上面有好多equation我諗應該係住戶呢邊掉真冇公德心. :evil:
2. 一個一豪人民幣可能d自由人當我地係龜咁掉 :dead: 係都用一百蚊啦cheap到死. :twisted:

d救生員真係太多坐埋一邊吹水.... :evil:

個更衣室好怪locker得果廿多個換衫o既地方細到死.
沖身o既就得幾個但去開大同開細o既位就多到死.
d比例都唔知點定設計果個肯定低b. :em03:

依家好累好想訓o下覺..... :em02:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

因為預左我地會係屋企著好哂先落去....哈
然後游完直接就返稍..嘿

Billy 你禽晚踢完波 今朝一早就去游水 難道你"拍"o左勁量?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:a2e910647b="Eddy Lam"]Billy 你禽晚踢完波 今朝一早就去游水 難道你"拍"o左勁量?[/quote]

Billy 你最近睇過邊個西醫,食過咩西藥, check check好喎!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:f101537b9f="Eddy Lam"]Billy 你禽晚踢完波 今朝一早就去游水 難道你"拍"o左勁量?[/quote]

勁量係電池. 伯左會死人wor  :em17:

尋日我唔係踢左好耐咋麻. :mrgreen:
何況游水唔使用好多力架咋.
不過游完都成個人散晒.
下午要訓o下先補得番.
好彩今朝游左如果唔係下午落雨冇咁過癮......
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:b42a6b4183="hales"]因為預左我地會係屋企著好哂先落去....哈
然後游完直接就返稍..嘿[/quote]

著成咁搭lift????? :?:
好唔自然架播....

我今日下午都同隻佬落左去 仲見到好多鄰居   (比佢地見到我唔識游水ge醜態.. ops: )
真係正呀....我都覺得好乾淨 只係間唔中見到池邊有一兩塊樹葉浮0下浮0下....不過真係好凍 如果熱d去真係好喎!!

[quote:a1c21f0e49="Billy"]著成咁搭lift????? :?:
好唔自然架播....[/quote]

我同澄澄就係咁樣,好有度假feel。
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

昨午同 H&H 落左去泳池做今年第一次o既下水禮,感覺個池比上年還要好,而且現時天氣冇上年咁凍!   

[quote:bd0948a6d0="hales"]因為預左我地會係屋企著好哂先落去....哈
然後游完直接就返稍..嘿[/quote]我就係咁~ :mrgreen:
:em09: