藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 肥度
打印 上一主題 下一主題

健身室有個靚女 [複製鏈接]

[quote:7ef017ab41="肥度"]吓...佢同佢媽媽一齊架喎...好似[/quote]

我知你話邊個喇....不過我覺得佢ok囉~

[quote:3128d524ee="肥度"]really ?? 妳真係嗰位靚女 ? 咁妳真係好有明星相..去選港姐實win[/quote]

肥度 你沒有第一時間通知版面管理員(我) 係不可原諒 一個黃牌都係走唔luck o架喇~  :x
見過鬼就唔怕黑啦~

低呀...為左靚女...攞面黃牌...真係發夢都識笑呀...哈哈

樓上班人~~醒啦 仲發夢 :
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

肥度哥 我成日去 都見唔到靚女
下次你要影下相.....
俾我依個鄉下仔睇睇啦......

呵呵...咁我咪要去親都帶相機囉.

[quote:e8314fba88="MAGICKWOK"]肥度哥 我成日去 都見唔到靚女
下次你要影下相.....
俾我依個鄉下仔睇睇啦......[/quote]

我都係成日去....都唔o係好留意到有靚女...哈哈..
不過肥度講果個女仔.....應該好少去gym架....未見過佢~

靚女靚女快d 浦頭啦...大家都好似吾係好信咁喎.

[quote:d44e3511bc="肥度"]really ?? 妳真係嗰位靚女 ? 咁妳真係好有明星相..去選港姐實win[/quote]

有冇咁誇呀.
會唔會係自由人呀.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

無上黎一日啫 大家......  :shock:
www.lightcreation.com.hk/lewis