藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3933|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

"別問我是誰" [複製鏈接]

想問下......有無人有呢隻DVD . 可以惜黎睇下MA? ops:
===

Re: "別問我是誰"

[quote:2e01a5ecac="Jess&Burns"]想問下......有無人有呢隻DVD . 可以惜黎睇下MA? ops:[/quote]

係咪"英國病人"呀. 好多年前喇喎.
做成三個鐘架播......
不過都ok o既~~~

我有"老番"vcd(不過要搵一搵)....
啱唔啱呀....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:1c0230894d="Billy"][quote:1c0230894d="Jess&Burns"]想問下......有無人有呢隻DVD . 可以惜黎睇下MA? ops:[/quote]

不過都ok o既~~~

啱唔啱呀....[/quote]

三個鐘係架啦... :em04:  
記得第一次睇... 睇到喊呀.尤其係個女主角在山洞裡死去那一幕.... 而家又好想睇返.

"老番"呀? 有無人頭架? 我唔睇偷錄果d 架喎....
===

[quote:14bc92799a="Jess&Burns"][quote:14bc92799a="Billy"][quote:14bc92799a="Jess&Burns"]想問下......有無人有呢隻DVD . 可以惜黎睇下MA? ops:[/quote]

不過都ok o既~~~

啱唔啱呀....[/quote]

三個鐘係架啦... :em04:  
"老番"呀? 有無人頭架? 我唔睇偷錄果d 架喎....[/quote]

VCD版"老番"搵到call你啦....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

thank you sin.
===

嘩......o黎套係其中一套睇到我瞌著o既戲  :em18:
另一套係星河戰隊

我有d朋友都話好睇 但我就......剩係覺得節奏好慢 好慢 然後就......瞌著o左
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:b230119007="bikbark"]嘩......o黎套係其中一套睇到我瞌著o既戲  :em18:
另一套係星河戰隊

我有d朋友都話好睇 但我就......剩係覺得節奏好慢 好慢 然後就......瞌著o左[/quote]

部戲期實好有味道.
你唔識欣賞姐....

係呀 我都係咁諗!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:f478862337="bikbark"]嘩......o黎套係其中一套睇到我瞌著o既戲  :em18:
另一套係星河戰隊

我有d朋友都話好睇 但我就......剩係覺得節奏好慢 好慢 然後就......瞌著o左[/quote]

星河戰隊? 咩黎架? :shock:

係咪有D 人著到好似"蝗虫"咁打交果D ?

對於一些同外星人呀.. 宇宙呀... 有關係電影.. 無一套睇得明. 所以訓覺都唔奇既. 我都會訓..

"別問我是誰"要比小小時間一路睇 一路諗. 才會覺得好睇. 開頭係幾悶架.
但去到中段 你明白左佢地既背景. 就會開始好睇架啦.
===

星河戰隊係人類同外星既蟲類間既戰爭