藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

芝士餅 [複製鏈接]

哈哈..我都係修家政嫁喎.....give me five.. yeahyeah...

我知道邊度有平cheese平料賣...$80蚊2kg cheese...等如係百佳買8盒....

所以我成日都好豪咁整cheesecake俾人食....

^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:47080a49e8="Agnes&Henry"]哈哈..我都係修家政嫁喎.....give me five.. yeahyeah...

我知道邊度有平cheese平料賣...$80蚊2kg cheese...等如係百佳買8盒....

所以我成日都好豪咁整cheesecake俾人食....

^^[/quote]唔知第時我地有冇口福呢...Agnes :em12:  :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

梗係有啦...我表姐住我隔離座...初初佢都好開心成日有cheese cake呀...mousse cake呀乜乜物物食...跟住佢而家唔係好肯食啦...因為太多..佢怕我整肥佢...

我從來整野食都係enjoy過程...唔係太鍾意食嫁...所以我的朋友全部都係white mouse...咁你地都梗係有份食啦....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:2498890950="Agnes&Henry"]梗係有啦...我表姐住我隔離座...初初佢都好開心成日有cheese cake呀...mousse cake呀乜乜物物食...跟住佢而家唔係好肯食啦...因為太多..佢怕我整肥佢...

我從來整野食都係enjoy過程...唔係太鍾意食嫁...所以我的朋友全部都係white mouse...咁你地都梗係有份食啦....[/quote]

我已經肥左廿磅...
咁樣搞 RC 入伙我怕我會更更更肥  :em09:

[quote:65e983cd61="saga"][quote:65e983cd61="Agnes&Henry"]梗係有啦...我表姐住我隔離座...初初佢都好開心成日有cheese cake呀...mousse cake呀乜乜物物食...跟住佢而家唔係好肯食啦...因為太多..佢怕我整肥佢...

我從來整野食都係enjoy過程...唔係太鍾意食嫁...所以我的朋友全部都係white mouse...咁你地都梗係有份食啦....[/quote]

我已經肥左廿磅...
咁樣搞 RC 入伙我怕我會更更更肥  :em09:[/quote]
咁你你你就唔好做white mouse 做.......................出錢買料嗰個吖 :em12:  :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

男仔...肥d有型d呀...^^

之前貼唔到,依家貼翻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:268cf92d8f="bikbark"]之前貼唔到,依家貼翻
        [/quote]

好似好油  :

[quote:2558721c4c="saga"][quote:2558721c4c="bikbark"]之前貼唔到,依家貼翻
        [/quote]

好似好油  :[/quote]
其實學Agnes話齋,可能整完唔會再咁鍾意食,因為全個都係脂肪,好"溜"

見到好想食 :em11: