藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

[quote:d5bb347f01="vivian"]http://forum.hkpropertycity.net/phpbb2/viewtopic.php?p=417931#417931

(好似唔比係呢庶提.....  :em05: )[/quote]

提就提得. 不過唔好叫人去果度討論就得啦~

話時話. 佢突然多左好多"支持者".

竟然當佢神咁拜. 其實 我覺得佢只係一個神棍.
===

但我覺得d"新人"講野語氣好怪.......... :?:
原居民2004~2013

[quote:1ed72ce493="vivian"]但我覺得d"新人"講野語氣好怪.......... :?:[/quote]

好似支持又非支持..... 講d 野似是而非. 都幾好:
覺得g-net 都咁慘. 而家比人擺上枱.

是旦啦. 人地個版d 野. 人地自已處理把啦...

( 佢地睇到我咁講都係咁話. 我都係直話直說. 講完. )
===

又真係幾好  :

呢班人都傻o既 :em05:  一時一樣 :sweat:

願主賜他們智慧... 呵呢袉彿 :em14:

都係講番今個禮拜六游水好過... 8)
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:5428c26ea5="Jess&Burns"]人地個版d 野. 人地自已處理把啦...
( 佢地睇到我咁講都係咁話. 我都係直話直說. 講完. )[/quote]咪係,大家都大把野煩啦,
邊理得人地咁鬼多野呀~  :em02:
:em09:

[quote:08f0a9602e="wychan"]呢班人都傻o既 :em05:  一時一樣 :sweat:

都係講番今個禮拜六游水好過... 8)[/quote]
雖然大家姓陳 ops: ,不過睇吾過眼 :x 。吾該管理員比個警告佢吖! :

[quote:ed216482a4="Jeffrey & Shirley"][quote:ed216482a4="wychan"]呢班人都傻o既 :em05:  一時一樣 :sweat:

都係講番今個禮拜六游水好過[/quote]
雖然大家姓陳 ops: ,不過睇吾過眼 :x 。吾該管理員比個警告佢吖! :[/quote]

基於以上網友的提出 :

罪狀1 :
呢班人都傻o既    ------ 抵毀網友/人身攻擊

罪狀2  :
講番今個禮拜六游水好過  ------  離題

我都希望開業主會 因為上次沒有來!
原居民2004~2013

[quote:de0b1c8d30="Jeffrey & Shirley"][quote:de0b1c8d30="wychan"]呢班人都傻o既 :em05:  一時一樣 :sweat:

雖然大家姓陳 ops: ,不過睇吾過眼 :x 。吾該管理員比個警告佢吖! :[/quote]

Page 3 所有人都犯規(包括Jessica),Subject係"希望召開業主大會 ",但全部離題!全部"奶"野! :em12:

p.s. 我都好希望有業主大會![glow=red] <---到呀、到題呀![/glow]
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:538a5ad7ea="grassman"][quote:538a5ad7ea="Jeffrey & Shirley"][quote:538a5ad7ea="wychan"]呢班人都傻o既 :em05:  一時一樣 :sweat:

Page 3 所有人都犯規(包括Jessica),Subject係"希望召開業主大會 ",但全部離題!全部"奶"野! :em12:

p.s. 我都好希望有業主大會![/quote]

我都好希望有咖其實但係都唔知開唔開得成
而家好似無左帶頭人咁