藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

希望召開業主大會 [複製鏈接]

本人讚成G-NET召開業主大會是他的權利 只要有80位業主跟他
見解一樣便可聯署做召集人. 最好重選業委會委員(自私理由).
但一定p.a.他 做主席. 他有一套.... 但如果或者不是他做主席 他只是討論.叫其他人做我怕比人利用或者不..........

(補充︰我不是業委會成員 是其家人. 自私理由: 多D陪 我 :poor: )

如果成事. 我都會去.

G-net . 我有個建議.

呢度太少人啦. 唔能夠代表成個屋苑架.

你不如明天一大早企響蛇仔路上面. 叫人簽名支持你啦. 咁可能會快d 夠人喎.

咁樣在網上叫人支持. 都唔知幾時先開得成.  :nowords:
===

我估唔係就咁簽個名就得喎
可能要填多少少資料先得掛??
最少都要知道你住係邊個單位 業主名稱 唔知要唔要身份証喎??

嘩唔知喎..........
問G-NET 啦. 佢清楚D.

因為我見大家討論緊. 暫時都無人話會出黎做召集人. 咁討論到幾時o者?
討論. 係唔會成事架ma? 係咪? 都要動手做架? 比咁多資料出黎. 都無用架?

聲名: 我和我的家人都不是業委會成員.
我不支持現階段開業主大會.
===

唔知仲開唔開居民大會呢...
今朝見到果邊連個版都唔見埋...... :dead:

[quote:22f9a6f91a="hales"]唔知仲開唔開居民大會呢...
今朝見到果邊連個版都唔見埋...... :dead:[/quote]

咩版呀? :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:94a0b4ce66="grassman"][quote:94a0b4ce66="hales"]唔知仲開唔開居民大會呢...
今朝見到果邊連個版都唔見埋...... :dead:[/quote]

咩版呀? :?:[/quote]

可能人地終於開專區成功呢...... :nowords:

http://forum.hkpropertycity.net/phpbb2/viewtopic.php?p=417931#417931

(好似唔比係呢庶提.....  :em05: )
原居民2004~2013

[quote:a911f46a12="vivian"]http://forum.hkpropertycity.net/phpbb2/viewtopic.php?p=417931#417931

(好似唔比係呢庶提.....  :em05: )[/quote]

都唔係唔比呢庶提.....我地都有link到地產城個網...

http://forum.hkpropertycity.net/phpbb2/viewtopic.php?t=32440

最新消息!!!
原居民2004~2013