藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

劇集︰女人天下 [複製鏈接]

我今晚冇睇~  
:em09:

[quote:38f6a50ddf="milk"][quote:38f6a50ddf="Jeffrey & Shirley"]仲好掛住個三隻小豬。 :face13:[/quote]阿仔~起身返工喇~你o個三隻豬o係公司呀~ :x[/quote]
老母你好煩呀!你地仲好掛住o個三隻豬吖o麻!吾好嘈啦! :x

[quote:a5002e41bc="Jeffrey & Shirley"]老母你好煩呀!你地仲好掛住o個三隻豬吖o麻!吾好嘈啦! :x[/quote]正視虐老問題~ :em01:

[quote:ec06787516="Tomato"]我有睇醫道喎.....其實都幾好睇0架!!!

0個晚講許浚個老婆拎d衫出去賣 d人以為佢偷返來 打到佢半死.....許浚覺得好對佢唔住 佢原本係個官家小姐 但係跟左佢 為左個家..就受呢d苦(因為許浚係賤民 其實佢地唔可以結婚0架 要斬頭0架..).....佢老婆仲安慰返佢....睇到我好感動!!!

女人天下我無睇呀.....

0個晚睇完李英愛 真係好掛住長今 好想佢重播....唔駛錢睇0個隻....[/quote]

我都好掛住長今呀.... :cry:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:a4312e4642="Kiliyan"]我都好掛住長今呀.... :cry: [/quote]

係lor...搞到我想申請0個個乜鬼sun電視....不過隻佬唔比 :dead:

[quote:ec7138a775="Tomato"][quote:ec7138a775="Kiliyan"]我都好掛住長今呀.... :cry: [/quote]係lor...搞到我想申請0個個乜鬼sun電視....不過隻佬唔比 :dead:[/quote]美沙筒~ :
http://www.lge.co.kr/product/whisen/main/images/200501_whisen_cf.wmv

[quote:13d769ad90="Ice"]幾好睇 d 女人既眼神好鬼毒架呢~ :[/quote]

我覺得"醫道"好睇過個套"星願" !
個d男主角好晤掂 ! 演技又差 ! 睇左兩集想死 !  :nowords:
JANICE :em11:

[quote:25e8517ea0="OON"][quote:25e8517ea0="Ice"]幾好睇 d 女人既眼神好鬼毒架呢~ :[/quote]

我覺得"醫道"好睇過個套"星願" !
個d男主角好晤掂 ! 演技又差 ! 睇左兩集想死 !  :nowords:[/quote]

醫道都幾好睇0架.....多喜真係一個好老婆 次次睇佢為許浚付出我都好感動 :face13: