藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4970|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

劇集︰女人天下 [複製鏈接]

自從"大脹甘"做完之後都好少開電視 lu,
但今晚偶然發現阿屎做的"女人天下"都唔錯喎!
:em09:

我有睇醫道喎.....其實都幾好睇0架!!!

0個晚講許浚個老婆拎d衫出去賣 d人以為佢偷返來 打到佢半死.....許浚覺得好對佢唔住 佢原本係個官家小姐 但係跟左佢 為左個家..就受呢d苦(因為許浚係賤民 其實佢地唔可以結婚0架 要斬頭0架..).....佢老婆仲安慰返佢....睇到我好感動!!!

女人天下我無睇呀.....

0個晚睇完李英愛 真係好掛住長今 好想佢重播....唔駛錢睇0個隻....

我無睇醫道,但睇妳咁形容又真係幾感人喎 :cry:

[quote:d3cb2afbad="Tomato"]0個晚睇完李英愛 真係好掛住長今 好想佢重播....唔駛錢睇0個隻....[/quote]喂喂~醒o下,大脹甘已經過去o架啦,妳真係要去洗洗腦先得! :!:

[quote:844dc6fdae="milk"]

[quote:844dc6fdae="Tomato"]0個晚睇完李英愛 真係好掛住長今 好想佢重播....唔駛錢睇0個隻....[/quote]喂喂~醒o下,大脹甘已經過去o架啦,妳真係要去洗洗腦先得! :!:[/quote]

做乜要咁殘忍... :em06:

[quote:8a9ea5ebff="Tomato"][quote:8a9ea5ebff="milk"]

[quote:8a9ea5ebff="Tomato"]0個晚睇完李英愛 真係好掛住長今 好想佢重播....唔駛錢睇0個隻....[/quote]喂喂~醒o下,大脹甘已經過去o架啦,妳真係要去洗洗腦先得! :!:[/quote]

做乜要咁殘忍... :em06:[/quote]又中"劇"毒 :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:19f032e29e="H&H"][quote:19f032e29e="Tomato"][quote:19f032e29e="milk"]

[quote:19f032e29e="Tomato"]0個晚睇完李英愛 真係好掛住長今 好想佢重播....唔駛錢睇0個隻....[/quote]喂喂~醒o下,大脹甘已經過去o架啦,妳真係要去洗洗腦先得! :!:[/quote]

做乜要咁殘忍... :em06:[/quote]又中"劇"毒 :[/quote]

我星期日睇埋浪漫滿屋大結局 而家仲成日諗起英宰同智恩講左好多次"愛你"、"我永遠愛你".............救命......中毒......好深....... :dead:

[quote:1f849daad2="Tomato"][quote:1f849daad2="H&H"][quote:1f849daad2="Tomato"][quote:1f849daad2="milk"]

[quote:1f849daad2="Tomato"]0個晚睇完李英愛 真係好掛住長今 好想佢重播....唔駛錢睇0個隻....[/quote]喂喂~醒o下,大脹甘已經過去o架啦,妳真係要去洗洗腦先得! :!:[/quote]

做乜要咁殘忍... :em06:[/quote]又中"劇"毒 :[/quote]

我星期日睇埋浪漫滿屋大結局 而家仲成日諗起英宰同智恩講左好多次"愛你"、"我永遠愛你".............救命......中毒......好深....... :dead:[/quote]睇浪漫滿屋中"劇"毒就一d都唔出奇 我身邊個個Friends 睇完都全部無一幸免 包括我全部都中"劇"毒 日日都諗住掛住..................
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

仲好掛住個三隻小豬。 :face13:

[quote:163e5a9c9e="Jeffrey & Shirley"]仲好掛住個三隻小豬。 :face13:[/quote]阿仔~起身返工喇~你o個三隻豬o係公司呀~ :x

幾好睇 d 女人既眼神好鬼毒架呢~ :