藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dragon
打印 上一主題 下一主題

商場開左間大陸feel到爆嘅舖頭... [複製鏈接]

會唔會有錢"唱"呢? 好似羅湖d士多咁! 有冇假一百蚊紙呢?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

^%%%#%!*&^@#&%^%見到都唔開胃.......
咁攪法遲d可能lee道有野味食同一條龍髮廊都唔定....

[quote:c6d3b46e4d="Jess&Burns"]我估 :em05: 佢會係第一間"汁凹"既鋪頭.[/quote]

雖然我都想佢執 但現實d 講 我覺得果間琴行會執先...
我真係未見過有一個人走入去 d 房門永遠開住(無人上堂)
剩係見到個女仔成人係到訓...

[quote:1743bb7522="Emil and Jeff"][quote:1743bb7522="Jess&Burns"]我估 :em05: 佢會係第一間"汁凹"既鋪頭.[/quote]

剩係見到個女仔成人係到訓...[/quote]

証明左樓下d舖頭係為自由人服務......間琴行係唯一一間唔係以自由人為顧客對象ge舖頭 所以蚊都無一隻 :nowords:

希望琴行執左 改食店!
(是否好黑心 sorry!!)  :em14:
其實我都想學鋼琴 不過費用好貴!   :dead:
原居民2004~2013

[quote:1efbbf0f10="Emil and Jeff"][quote:1efbbf0f10="Jess&Burns"]我估 :em05: 佢會係第一間"汁凹"既鋪頭.[/quote]

剩係見到個女仔成人係到訓...[/quote]

Agree! 我估呢間野都頂唔到耐! 佢完全冇做market research。  RC大部份係2人家庭,淨番個d有2人以上既家庭,人數少兼未上小學! 又冇托兒服務。  如果今個暑假都冇學生的話就執硬!

咁您估做pet shop又如何?
原居民2004~2013

[quote:2701799f60="vivian"]咁您估做pet shop又如何?[/quote]

原本公契話唔比養動物...如果佢准開pet shop 咁默自打嘴巴 :em10:
不過我諗開pet  shop都真係好過開琴行....... :nowords:

[quote:3a3083c325="vivian"]咁您估做pet shop又如何?[/quote]

成功既pet shop只會係街鋪,因幫親既顧客十個裡面有八個都鍾意違例泊車! :zdevil:

我覺得間舖可能係自由人士開0既! :
間舖之所以似大陸feel 可能想0的自由人士有賓自如歸0既感覺. :mrgreen: