藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5402|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

各位.....有冇相熟髮型屋? [複製鏈接]

近 RC ge :em14:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

等我答o下妳先~

:
:em09:

彌敦道 9號 :
見過鬼就唔怕黑啦~

嘩...你兩個玩野牙 : !

其實我都無 h: ...我係去大圍剪頭髮0架.....青衣d髮型屋好似好舊式咁 葵涌廣場0個d唔好呀 好多都鍾意屈人 我試過兩間 兩間都一肚氣走人.....我諗新都會
0個d會好d....

你兩個玩嘢呀
踩場呀 想打呀 :em20:

[quote:4b735e3c8d="Tomato"]嘩...你兩個玩野牙 : !

其實我都無 h: ...我係去大圍剪頭髮0架.....青衣d髮型屋好似好舊式咁 葵涌廣場0個d唔好呀 好多都鍾意屈人 我試過兩間 兩間都一肚氣走人.....我諗新都會
0個d會好d....[/quote]

去到大圍咁遠?????

之前我係APM既salon biz剪 唔知而家新客仲有無Discount
如果仲有既話 都幾抵咖 13X 洗剪吹...不過如果第二次去剪既話
就貴好多了

之前剪開 ge 師傅嚮屯門 唔想入到咁遠 九龍都好....

[quote:07be3ec07a="hales"]去到大圍咁遠?????

熟人介紹嘛 剪慣剪熟呀.... :em11: 我九龍塘過去好近0架!!
因為我好怕d扮型ge後生髮型師 所以搵個成熟穩重叔叔幫我剪... :

之前我係APM既salon biz剪 唔知而家新客仲有無Discount
如果仲有既話 都幾抵咖 13X 洗剪吹...不過如果第二次去剪既話
就貴好多了[/quote]

APM 0向邊0架...... 我八卦問0下咋 :!!

有...我幫我老公剪頭髮0既...

q. :
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:80a227b68d="Tomato"][quote:80a227b68d="hales"]去到大圍咁遠?????

熟人介紹嘛 剪慣剪熟呀.... :em11: 我九龍塘過去好近0架!!
因為我好怕d扮型ge後生髮型師 所以搵個成熟穩重叔叔幫我剪... :

就貴好多了[/quote]

APM 0向邊0架...... 我八卦問0下咋 :!![/quote]
係觀塘新o個個商場.

salon biz係一間髮廊連鎖店o既young line 我o地貪佢o岩o岩開張o個陣有7折 所以去試o下.

無記錯o既話 好似去到5月尾都係7折.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的