藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

報名處(vs 翠怡) - 6/4(SAT) 8-10pm 葵芳興芳運動場(林仕得) [複製鏈接]

[quote:875d855b03="grassman"][quote:875d855b03="肥度"]星期六...會吾會落雨呀.... :em06:[/quote]

返工點呀?[/quote]

搵到工嗱.... :?:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:328149b1ff="Billy"][quote:328149b1ff="grassman"][quote:328149b1ff="肥度"]星期六...會吾會落雨呀.... :em06:[/quote]

搵到工嗱.... :?:[/quote]

人家是高材生哦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:4d7eab9f61="grassman"][quote:4d7eab9f61="Billy"][quote:4d7eab9f61="grassman"][quote:4d7eab9f61="肥度"]星期六...會吾會落雨呀.... :em06:[/quote]

搵到工嗱.... :?:[/quote]

人家是高材生哦![/quote]

之前佢好似話想讀"萬事達"喎...
早兩日我都請左個fresh graduate.
星期一返工..... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我有工返啦...但係我吾係高材生呢....
我係想讀master 呀...咁無理由有工吾返...所以我走左去讀part-time master ...

返工呀...感覺幾好呀...

聽日落雨點算

[quote:c2add66e85="肥度"]聽日落雨點算[/quote]

係屋企就要關窗,出街就要擔遮或著雨褸! ops:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

哦...原來咁簡單架咋...真係吾該晒

[quote:ed2f97d982="grassman"]
係屋企就要關窗,出街就要擔遮或著雨褸! ops:[/quote]

呢句句子又有d問題 因為o係唔o係屋企就都要關窗.
唔會因為係屋企先關窗唔係屋企就開窗架麻......

講返正題.
翠怡一向慣例.毛毛雨都踢.
去到先大雨都踢.
如果唔係就取消.
約左明日6:00pm confirm取唔取消.
亦會post出黎....
如明日6:00pm or 以後都上唔到網可以pm我留電話.
我會通知大家....

我TBC不能來了。
無後衛......就不如踼全攻型足球吧!