藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

細個0個陣鍾意邊個明星 [複製鏈接]

[quote:ec348298f9="bikbark"]仲有 乜隻怪o野唔係外星生物咩?[/quote]

唔知佢係 淨係知佢古古怪怪 (細個0個陣覺得得意...) 所以就稱佢為"怪物" :yeah:

米高佐敦..米高佐敦..米高佐敦..米高佐敦..米高佐敦.. yeah !!

睇佐敦...有今生...無來世...yeah  :yeah:

我好鍾意"天涯歌女"黎明做主角 !
JANICE :em11:

咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....

好似叫LOBO呀!

[quote:3123f5f664="yo & lok"]
咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....

好似叫LOBO呀![/quote]

真係??????謎團終於解開左.....

[quote:cb1df66ac3="Tomato"][quote:cb1df66ac3="yo & lok"]

好似叫LOBO呀![/quote]

真係??????謎團終於解開左.....[/quote]
但都係用"好似"咋
不過算啦 佢叫乜都好啦 佢都係一舊o野咁行o黎行去
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:eb392ff554="Tomato"]最難忘都係天師執位 :em04:[/quote]
喂 亞茄 今期TVD週刊搞o左個50位藝人選出"十大最恨重播經典劇集" "天師執位"排第5位 唔知係唔係想將d經典劇集重播或者出碟 所以搞d選舉出o黎.

1. 神鵰俠侶
2. 鹿鼎記
3. 大時代
4. 執到寶
5. 天師執位
6. 今生無悔
7. 流氓大亨
8. 新紮師兄
9. 蓋世豪俠
10. 寵物情緣
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:ff454d13e1="bikbark"][quote:ff454d13e1="Tomato"]最難忘都係天師執位 :em04:[/quote]
喂 亞茄 今期TVD週刊搞o左個50位藝人選出"十大最恨重播經典劇集" "天師執位"排第5位 唔知係唔係想將d經典劇集重播或者出碟 所以搞d選舉出o黎.

1. 神鵰俠侶
2. 鹿鼎記
3. 大時代
4. 執到寶
5. 天師執位
6. 今生無悔
7. 流氓大亨
8. 新紮師兄
9. 蓋世豪俠
10. 寵物情緣[/quote]

重播好喎.... :em09:

九成都會揀12:30am的時段重播 慘 :dead: ......好辛苦先捱到創世紀II就黎做完 唔係又要我繼續捱夜掛....... :em08:

[quote:7506dd2070="Hotcake"]九成都會揀12:30am的時段重播 慘 :dead: ......好辛苦先捱到創世紀II就黎做完 唔係又要我繼續捱夜掛....... :em08:[/quote]

都好過朝早六點鐘重播..以前天師執位都試過6點重播......而家6點鍾仲有無播d電視劇 係咪好似無喇??