藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

細個0個陣鍾意邊個明星 [複製鏈接]

[quote:638d16a52c="BT"][quote:638d16a52c="Tomato"][quote:638d16a52c="BT"]我都係鍾意譚玉英姐姐 :em04:  :em04:[/quote]

咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....[/quote]

:?: 真係無印象喎、我正係記得譚玉英同黑白無常 :em19:[/quote]

係黑白疆屍呀....

[quote:1f19f5be11="diedsee"]430穿梭機0個隻三角型 & 天師執位我都唔識呀 ~ ~ 姐~ 姐 ~ :zdevil:[/quote]

:sweat:  :sweat:  :sweat:

[quote:1345eabfd0="dick&queenie"]我記得淨係鍾意過張曼玉同leon...

q. 8)[/quote]

我都係好鍾意佢地 ~  ops:
JANICE :em11:

其實細個0個陣 我係因為家姐鍾意劉德華 所以我鍾意梁朝偉......佢鍾意黃凱芹 所以我鍾意李克勤..........搞對抗呀  : 不過佢而家兩個都唔鍾意啦 我就仲係咁鍾意佢地.... :mrgreen:

嘩! 天師執位 正呀 :em11: 我仲好鍾意有套香城浪子及蓋世豪俠

係喎 又真係唔記得430穿梭機0個隻銀色機械人個名.
:roll:
G :em21: P

[quote:ae7c5ca99e="gp"]嘩! 天師執位 正呀 :em11: 我仲好鍾意有套香城浪子及蓋世豪俠

係喎 又真係唔記得430穿梭機0個隻銀色機械人個名.
:roll:[/quote]

香城浪子...我好記得0架. 因為有一晚睇緊香城浪子0個陣 比阿媽的左出騎樓罰企......所以呢世都記得呀...

我細細個就鍾意Twins,男就鍾意BoyZ! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:68fc42c905="grassman"]我細細個就鍾意Twins,男就鍾意BoyZ! :mrgreen:[/quote]

嘩.....扮細呀!!!!

[quote:b99ae0fef1="milk"][quote:b99ae0fef1="Tomato"]最難忘都係天師執位 :em04:[/quote]真係最難忘呀!套劇亦都係令我最記得首歌~ :em04:[/quote]yes me too.
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:41b3a002ff="OON"][quote:41b3a002ff="dick&queenie"]我記得淨係鍾意過張曼玉同leon...

q. 8)[/quote]

我都係好鍾意佢地 ~  ops:[/quote]

不過我而家對佢倆個都冇乜感覺囉...唔記得幾時開始又唔係咁鍾意...可能係响我老公出現0既時候開始囉... ops:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]