藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10677|回復: 42
打印 上一主題 下一主題

細個0個陣鍾意邊個明星 [複製鏈接]

近排睇學警雄心 見到苗僑偉真係好懷念以前d明星..

我細個鍾意好多明星0架 男ge有苗僑偉、梁朝偉同黃日華
女ge就曾華倩....仲有最最最鍾意翁美玲....大家仲記唔記得佢呀??

原來佢已經死左20年喇...仲記得0個陣佢死 好想好似天師執位咁 幫佢搵返個元神 等佢可以復活 :face13:

http://www.wengmeiling.com/hyh/index.html

我都係好鍾意翁美玲 "天師執位" 真係好好睇
另外 有套劇"挑戰" 係梁朝偉 翁美玲同陳敏兒做 都係好正 有無印象呢?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:14106a065e="bikbark"]另外 有套劇"挑戰" 係梁朝偉 翁美玲同陳敏兒做 都係好正 有無印象呢?[/quote]

有印象呀....不過唔係好記得d劇情.....
最難忘都係天師執位 :em04:

[quote:056f0ed03e="Tomato"]最難忘都係天師執位 :em04:[/quote]真係最難忘呀!套劇亦都係令我最記得首歌~ :em04:
:em09:

我都係鍾意譚玉英姐姐 :em04:  :em04:

[quote:42b92d850d="BT"]我都係鍾意譚玉英姐姐 :em04:  :em04:[/quote]

咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....

[quote:2221077464="Tomato"][quote:2221077464="BT"]我都係鍾意譚玉英姐姐 :em04:  :em04:[/quote]

咁你記唔記得最早期430穿梭機0個隻三角型 (好大件0架..)怪物叫乜名......我成日諗起佢 但係又唔記得.....[/quote]

:?: 真係無印象喎、我正係記得譚玉英同黑白無常 :em19:

男(電視) - 黃日華
女(電視) - 藍潔英
唱歌 - 譚詠麟
電影 - 許冠傑

死喇  :dead:  暴露了年齡添......
原居民2004~2013

430穿梭機0個隻三角型 & 天師執位我都唔識呀 ~ ~ 姐~ 姐 ~ :zdevil:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我記得淨係鍾意過張曼玉同leon...

q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]