藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

有冇人有興趣打羽毛球??? [複製鏈接]

有興趣喎~受唔受埋我玩呀?
但我巧屎波o架 :poor:
:em09:

6/12(SUN) 9-11AM 青衣體育館
1. Grassman x3 (9:00正到)
2. Milk x1

6/19(SUN) 9-11AM 青衣體育館
1. Grassman x2 (9:00正到)
2. Sharon&Brian

2. Milk x1
3. Sharon&Brian (50/50)
4. Hales (當佢正常時)
5. diedsee x2

6/19(SUN) 9-11AMx兩個場 青衣體育館
3. Billy
5. diedsee (TBC)
6. 貓貓仔&貓貓女 x2

對不起,今次我要放你們飛機了 :em14:  :em14: (唔好打面呀,唔該!)
因為後生癡呆症又發作而令我早在個多月前約了朋友12號去行山的事差點忘記得一乾二淨!

2. Sharon&Brian (50/50)
3. Hales (當佢正常時)
4. diedsee x2
5. Sure Win x1 or x2
6. bunnud x1

6/19(SUN) 9-11AMx兩個場 青衣體育館
3. Billy
5. diedsee (TBC)
6. 貓貓仔&貓貓女 x2
7. bunnud x1

[quote:0cea3aa4e7="diedsee"]條友仔搵我笨 家陣事無大小都關我事 好彩係手指尾...........[/quote]佢俾緊機會妳發揮一o下做家務o既潛能~ :

請代轉告︰祝佢早日康復!

[quote:f4086b0dad="milk"]對不起,今次我要放你們飛機了 :em14:  :em14: (唔好打面呀,唔該!)
因為後生癡呆症又發作而令我早在個多月前約了朋友12號去行山的事差點忘記得一乾二淨![/quote]改了今日行山,如果明早能醒到之餘又有精神的話,我都會到場打o下~ :mrgreen:

[quote:fa0225732f="Billy"][quote:fa0225732f="milk"]我都會到場打o下~ :mrgreen:[/quote]今日好熱帶多支水自己小心喇.[/quote]多謝提醒 :face13:  但..................我依家先睇到 :cry:  

當日太陽伯伯真係好盡責,全程啤到恆  :nowords:  到我行完山先知當日市區最高氣溫都去到34度,
所以估計我們行到去山頂時應該有成36度左右,真係熱到跳舞,我仲好衰唔衰咁.......曬傷左~ :em01: