藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

有冇人有興趣打羽毛球??? [複製鏈接]

[quote:5ac0d784c5="milk"]我都會到場打o下~ :mrgreen:[/quote]

今日好熱帶多支水自己小心喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

會唔會有人帶波咖??
咪一陣去到無波打 :

你地係咪打算行過去??
有無人打算約埋5個人打的?一直都係3~4蚊 :

sorry~我都係唔去喇
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:41ac0e4f15="hales"]會唔會有人帶波咖??
咪一陣去到無波打 :

你地係咪打算行過去??
有無人打算約埋5個人打的?一直都係3~4蚊 :[/quote]

我今日買左1筒(12個)。

8:45am van仔站 我兩個人!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:8dd9205850="diedsee"]sorry~我都係唔去喇[/quote]

下次啦! Honey緊要D!

[quote:85514f8773="bikbark"][quote:85514f8773="diedsee"][quote:85514f8773="grassman"]可唔可以好返架?[/quote]
做手術只可 recover 30%.............佢唔知做唔做好..... :?:[/quote]
搵多一個醫生問意見[/quote]

我都贊成攞多個醫生問下...希望佢無事啦...
但係斷骨吾係可以揀打石膏 or 上鋼版 架咩...我之前個friend 斷腳. 上鋼版..抖左半年...now 都可以踢返波啦...

I can go tomorrow (12/6) with my wife la

Brian

[quote:b6f1e8aa52="grassman"][quote:b6f1e8aa52="hales"]會唔會有人帶波咖??
咪一陣去到無波打 :

你地係咪打算行過去??
有無人打算約埋5個人打的?一直都係3~4蚊 :[/quote]

8:45am van仔站 我兩個人![/quote]
add me...total 3個人(如果我無唔知醒既話...哈哈哈哈哈哈)
仲有無人打算一齊出發?

[quote:89f3998831="hales"][quote:89f3998831="grassman"][quote:89f3998831="hales"]會唔會有人帶波咖??
咪一陣去到無波打 :

你地係咪打算行過去??

8:45am van仔站 我兩個人![/quote]
add me...total 3個人(如果我無唔知醒既話...哈哈哈哈哈哈)
仲有無人打算一齊出發?[/quote]
識你咁耐都唔知原來你要知醒喎 :x
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:c8076dfc62="bikbark"]識你咁耐都唔知原來你要知醒喎 :x[/quote]

唔係講笑,佢係第一個到van仔站! :em11:

各位,6/12得一個場,真係迫左小小。6/19會好好多,因有2個場,大家,起身啦喂!