藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

有冇人有興趣打羽毛球??? [複製鏈接]

對不起,今次我要放你們飛機了 :em14:  :em14: (唔好打面呀,唔該!)
因為後生癡呆症又發作而令我早在個多月前約了朋友12號去行山的事差點忘記得一乾二淨!

6/12(SUN) 9-11AM 青衣體育館
1. Grassman x3 (9:00正到)
2. Sharon&Brian (50/50)
3. Hales (當佢正常時)
4. diedsee x2
5. Sure Win x1 or x2
6. bunnud x1

6/19(SUN) 9-11AMx兩個場 青衣體育館
1. Grassman x2 (9:00正到)
2. Sharon&Brian
3. Billy
4. Hales (當佢正常時)
5. diedsee (TBC)
6. 貓貓仔&貓貓女 x2
7. bunnud x1
:em09:

8號晚同12號朝都得. 不過羽毛球打得唔好 可唔可以加訂壁球?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:f4f0c854f2="leemoksau"]8號晚同12號朝都得. 不過羽毛球打得唔好 可唔可以加訂壁球?[/quote]

唔緊要啦玩o下姐....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:045fd89329="leemoksau"]8號晚同12號朝都得. 不過羽毛球打得唔好 可唔可以加訂壁球?[/quote]

都好,但是否只有我和你打?有冇其他人?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:1141bfdd73="grassman"]
都好,但是否只有我和你打?有冇其他人?[/quote]

Sure Win都打o架.
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

ops:  ops:  ops:  ops:

sorry  :em14: 12/6 我要放機 ~~" 因為我隻佬佢工傷....斷隻手指尾 :dead:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:1944d7e296="diedsee"]斷隻手指尾 :dead:[/quote]

嚴唔嚴重呀!無事呀麻! :shock:

[quote:8e54dfab3c="grassman"]

嚴唔嚴重呀!無事呀麻! :shock:[/quote]
比牛角線打碎骨...........................而家咩都要我做 :em06:

可唔可以好返架?

[quote:d97085c816="grassman"]可唔可以好返架?[/quote]
做手術只可 recover 30%.............佢唔知做唔做好..... :?: