藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

有冇人有興趣打羽毛球??? [複製鏈接]

[quote:63cc9a69f2="bunnud"]我報完名之後再冇上過黎所以真係唔記得左 @.@
係我自己大頭蝦係我唔啱[/quote]
bunnud 為表你o既誠意 今個禮拜打完波之後你要萬歲請飲o野
hehe  :mrgreen:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:52d64f4b09="bikbark"][quote:52d64f4b09="bunnud"]我報完名之後再冇上過黎所以真係唔記得左 @.@
係我自己大頭蝦係我唔啱[/quote]
bunnud 為表你o既誠意 今個禮拜打完波之後你要萬歲請飲o野
hehe  :mrgreen:[/quote]

贊成!
雖然果日我黎唔倒 但我會出現0既!!  :mrgreen:

各位男士請注意:

青衣體育館男女廁及更衣室內部裝修
男廁暫用三樓廁所 沒有沖身設施
所以你地最好0係屋企換衫到球場.
而女廁及更衣室暫用男廁及更衣室到23/6止.
之後 輪到男廁同更衣室內部裝修
所以你地要到1/7先可以用返男廁及更衣室.

我都想 join 但今個星期似乎黎唔到喇~
睇下下次有無機會丫~
我都打壁球架 但同其他運動一樣 都係好屎波  h:
乒乓波.... 以前每星期都會同屋企人去打 但都依然係好屎波....
仲有 已經有好耐好耐無打喇.............. h:

聽日有無人又打算約埋打的去??
有既話一樣8:45分小巴站~~

[quote:bb30ee8e8d="hales"]聽日有無人又打算約埋打的去??
有既話一樣8:45分小巴站~~[/quote]

Hales x 2?
Grassman x1
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:90210395c1="grassman"]
Hales x 2?
Grassman x1[/quote]
搞錯呀 做乜唔帶澄澄去?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:9ea9cb753f="bikbark"][quote:9ea9cb753f="grassman"]
Hales x 2?
搞錯呀 做乜唔帶澄澄去?[/quote]

放心,佢地10點先到!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

I cant go
sorry
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:c74331dc8a="grassman"][quote:c74331dc8a="hales"]聽日有無人又打算約埋打的去??
有既話一樣8:45分小巴站~~[/quote]

Hales x 2?

我今次會記得喇小巴站見
Goodnight