藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: m and e
打印 上一主題 下一主題

請問游泳池開左未? [複製鏈接]

[quote:a241300568="hales"]
其實我好希望可以封左個泳池去改建成一個公園.....哈哈
一來慳勁多管理費 二來有多o的休戲地方 游水呢樣野 去公眾泳池都係咁游
咖啦... :
不過只係我個人睇法嗟 :[/quote]

期實我都同意架.
個泳池咁淺. 有等如冇...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我都同意架...

而家d 咁既時間. 我都無得去.

做左公園. 起馬吃完睌飯可以散下步. 好過無.
===

[quote:0cb9e98aec="hales"]規則是死的......
人是生的....
可是生的人要津守死的規則................................. :dead:

其實我好希望可以封左個泳池去改建成一個公園.....哈哈
一來慳勁多管理費 二來有多o的休戲地方 游水呢樣野 去公眾泳池都係咁游
咖啦... :
不過只係我個人睇法嗟 :[/quote]

好大膽的建議呀! 不過都幾好!
我剛才問過住美景的friend 美景的泳池係收9pm
他們都是室外泳池  :em06:
講到尾都係錢同管理的手法
和黃計數真係無得頂!
佢個泳池起出來根本就不是方便呢到住的人去游水
而只係一個間中可以游下水的噴水池 or just a part of decoration
我忘記了個泳池的經費是否我們有份承擔呢?
如果有 咁就笨~了!  :dead:
原居民2004~2013

how to open the attachment from Athena? ops:   Where it is? h:   Thx! :em14:

點解個model影到咁細粒ge!!! :shock:

[quote:b86f86cb8b="老鼠倫大米"]點解個model影到咁細粒ge!!! :shock:[/quote]

唔見得人麻!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Notice said Open hour is:

1st section: 7-12
2nd section: 13-18

Adult : $20
Child : $10
0-3   : Free
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

What's the meaning of 0-3: Free?
Could I bring guest to use the swimming pool?

即澄澄唔使比錢.....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:ff2d3a6892="josyuen"]What's the meaning of 0-3: Free?
Could I bring guest to use the swimming pool?[/quote]佢o既意思係 0-3歲唔駛俾錢,另外帶客人來使用泳池係冇問題,但一定要有RC住戶陪同才可!(其實有少少漏洞)
:em09: