藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: m and e
打印 上一主題 下一主題

請問游泳池開左未? [複製鏈接]

只能開到6:00PM
係牌照所規定
因為個泳池無大光燈 晚上光量唔夠LUX(光量的單位)
就唔可以開放俾人游水............

咁早d開得唔得呀? 宜家7:00am個天都好光啦!~...
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:c0754a8686="RangerX"]咁早d開得唔得呀? 宜家7:00am個天都好光啦!~...[/quote]

唔知得唔得 :
可能會所同o的員工有合約 寫明左個working hours
又唔想俾OT錢 :

咁美景個又 close 幾點?
谷鬼氣 拉隊過去游?   :twisted:
原居民2004~2013

唔同.

人地個泳池一眼望晒.

我地個泳池全港最長. 重會轉彎. 要多d 救生員 又要多d 燈 ( 總之多d 錢)
先得架.

至幣係. 之前一早有燈好地地.

而家你話要整燈? 我諗住低層d 人殺左你都有知.
===

[quote:a9aefee7eb="Jess&Burns"]唔同.

人地個泳池一眼望晒.

我地個泳池全港最長. 重會轉彎. 要多d 救生員 又要多d 燈 ( 總之多d 錢)
先得架.

而家你話要整燈? 我諗住低層d 人殺左你都有知.[/quote]

佢有燈gei .. 不過冇開jar ma

[quote:29758084a6="Stephen@RC"][quote:29758084a6="Jess&Burns"]唔同.

人地個泳池一眼望晒.

先得架.

而家你話要整燈? 我諗住低層d 人殺左你都有知.[/quote]

佢有燈gei .. 不過冇開jar ma[/quote]
要照到好似o的公眾泳池夜晚咁光....
有無燈都好 如果夜晚要開到咁光 我估低層果o的業主殺人都似 :dead:

[quote:c4512dc691="RangerX"]咁早d開得唔得呀? 宜家7:00am個天都好光啦!~...[/quote]

Agree!

8-18,對朝9晚5既人黎講,有同無都冇乜分別!呢邊既管理費只益左酒店享用!

又唔係要開到10點,開到8點都唔怕光啦! 夏天個太陽都成7.xx p.m.先落山!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:8312fd2b05="sunday"] 可在那裡看到新假期有關泳池的那幾頁呀? :em05: thank you! :em14:  :em14:[/quote]
係同一篇文o既page 2
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:8f0daf382c="grassman"][quote:8f0daf382c="RangerX"]咁早d開得唔得呀? 宜家7:00am個天都好光啦!~...[/quote]

Agree!

8-18,對朝9晚5既人黎講,有同無都冇乜分別!呢邊既管理費只益左酒店享用!

又唔係要開到10點,開到8點都唔怕光啦! 夏天個太陽都成7.xx p.m.先落山![/quote]

規則是死的......
人是生的....
可是生的人要津守死的規則................................. :dead:

其實我好希望可以封左個泳池去改建成一個公園.....哈哈
一來慳勁多管理費 二來有多o的休戲地方 游水呢樣野 去公眾泳池都係咁游
咖啦... :
不過只係我個人睇法嗟 :