藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: irisku
打印 上一主題 下一主題

有冇人買到<新屋.設計.全攻略> [複製鏈接]

[quote:e326c3f098="bikbark"]純粹個人推測,本書可能o係普通書報攤係買唔到,睇睇有無街坊係o係金鐘附近出沒,去金鐘廊個間書報shop搵o下有無(Mrs Field對面)[/quote]

我o係地利店(中環及青衣城)見過有d本書(上期)買的不過今期就仲未見有得買.

百佳都有...
樓下間百佳仲賣緊19期

尋日真係去過金鐘廊個間書報shop 但係冇...
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我問過青衣城地利店的職員他們告知這一本屬於月刋要在每月的月尾才出版叫我在9月底再去查詢~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

:twisted: 太過份啦!  上次家居展o個亞叔話o係九月頭出版o家!! :evil:

o厄我! :em13:  :em13:  :em13:

我今日買到喎 向觀塘買的
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:748e1974cd="H&H"]我今日買到喎 向觀塘買的 [/quote]
係唔係第20期呀...........?
有冇介紹藍澄灣呀...?

[quote:8e98a5dd71="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:8e98a5dd71="H&H"]我今日買到喎 向觀塘買的 [/quote]
係唔係第20期呀...........?
有冇介紹藍澄灣呀...?[/quote]

有人話布介紹藍澄灣,如果唔係大家邊有咁關心佢出左未.... see...

[quote:b55bf052b3="H&H"]我今日買到喎 向觀塘買的 [/quote]

咁有無用呀? 多唔多資料呀? 定係不外如是可以慳番?

Yes 20期 有藍澄灣架 仲有其他盤 e.g. 映濤軒海提 翠豐臺等
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~