藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: irisku
打印 上一主題 下一主題

有冇人買到<新屋.設計.全攻略> [複製鏈接]

[quote:18e19e8f61="wychan"][quote:18e19e8f61="wicyh"][quote:18e19e8f61="wychan"][quote:18e19e8f61="wicyh"]作為一間服務式住宅係要具備呢d設施架喎[/quote]

始終一句... 冇咁大隻蛤毑四圍跳的.... :em16:  :em16:[/quote]

管理費計埋........... :roll:[/quote]

真的嗎??? 以現在1.3的水平又唔駒... 但是如果貴過1.3而又無得選擇其他較平及效果更好的供應商,我就有點保留...[/quote]
我估咋!到時可能用和記就免費 用其他就自費

[quote:03e99bdd84="wicyh"][quote:03e99bdd84="wychan"][quote:03e99bdd84="wicyh"][quote:03e99bdd84="wychan"][quote:03e99bdd84="wicyh"]作為一間服務式住宅係要具備呢d設施架喎[/quote]

始終一句... 冇咁大隻蛤毑四圍跳的.... :em16:  :em16:[/quote]

管理費計埋........... :roll:[/quote]

真的嗎??? 以現在1.3的水平又唔駒... 但是如果貴過1.3而又無得選擇其他較平及效果更好的供應商,我就有點保留...[/quote]
我估咋!到時可能用和記就免費 用其他就自費[/quote]

哦.... 誠你貴言....

[quote:babe88c4bf="wicyh"]
我估咋!到時可能用和記就免費 用其他就自費[/quote]

自由市場好 梗係唔好包埋 ...
一來可以自己揀
二兩 包埋時 個管理人酬金又谷大一d ...

我上星期日去過華人行睇過恒昌個示範單位見客廳個電話盒仔係和記.講回正題:我就見唔到本書唔知各位點呢?

Still not found in Shatin and Mongkok as at evening yesterday (20/9)..

即係=未出??? :?:
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

今朝收工都未見有............ :em05:

唔通未出就摺埋 :?:  :?:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

通常d雜誌出版唔準時都唔慌好賣

純粹個人推測,本書可能o係普通書報攤係買唔到,睇睇有無街坊係o係金鐘附近出沒,去金鐘廊o個間書報shop搵o下有無(Mrs Field對面)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的