藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12826|回復: 61
打印 上一主題 下一主題

有冇人買到<新屋.設計.全攻略> [複製鏈接]

火火

我今日去到各大書報攤都找不到此書 :em06: 是否真的在今天出版呀??
:em03: 還是我記錯日子咁正確出版日子是何時呀??
:em14:  :em14: 我真的好想睇呀 :em04: ~~好緊張呀~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

我由九月一日開始到今日  每逢返工放工都會去7-11睇o下本書出未.

仲未出呀! 等到頸都長! :evil:

I also can't fond it!! :em01:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我都買唔到 不過一有消息我會第一時間通知大家!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

今期超級睇樓王中有一頁講恆昌都39000 plan 一般資料 無特別.

我都買唔倒 todaysliving.com 依然是v19

我都買唔倒 todaysliving.com 依然是v19

買到的話scan上來睇下啦! 不過要post 在專區喎,唔好咁揚丫囌... (版權問題)
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:d1b8f4050c="wychan"]買到的話scan上來睇下啦! 不過要post 在專區喎,唔好咁揚丫囌... (版權問題)[/quote]

scan D 字太細喇
up 上我 ftp  :

[quote:3ca41c8b1d="saga"][quote:3ca41c8b1d="wychan"]買到的話scan上來睇下啦! 不過要post 在專區喎,唔好咁揚丫囌... (版權問題)[/quote]

scan D 字太細喇
up 上我 ftp  :[/quote]

轉做pdf比我地download 就好了 :em11: