藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 肥度
打印 上一主題 下一主題

大家有無d 減肚腩既好方法呢 [複製鏈接]

佢意思係 e.g. 160cm height and 160 pound!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我170 cm 高呀...

您成日坐係度讀書同上網 個肚腩梗係大啦 多d出o黎踢波就減到ga喇!
Rambler Crest Soccer Club

[quote:8bf08af482="肥度"]我170 cm 高呀...[/quote]
我都差不多.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:6dcdbd622c="BT"]肥度

可以講一講你肥到去咩程度嗎?身高、體重係幾多呢?
如果要減脂就一定係全身減無得正係減個肚腩、最重要唔好洗錢去買什麼消腩丸、什麼沖涼瘦、參加什麼減肥計劃全部都係.............

減脂都係離唔開要做既幾樣野
1.有氧運動:例如: 樓梯機、跑步機、瑜珈、Kickboxing、Litecle等等
2.重量訓練:心肺活動(有氧運動)興重量訓練結合、更有效提升降低脂肪的效果
3.飲食習慣:每日卡路里攝取量
4.時間、恆心、LEE兩樣係最重要

希望幫到你啦................加油[/quote]
非常同意,我兩個月減了六磅!

一路睇電視和玩呼拉圈.  雖然較女性化.

我朝頭早 都會一星期食二至三次麥皮 有時會加栗米tim..

都幾有效ga!

[quote:2e0901e2ce="fishandling"]非常同意,我兩個月減了六磅![/quote]

嘩!你都要減,你邊樹肥呀? :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:723e0ffa00="grassman"]佢意思係 e.g. 160cm height and 160 pound![/quote]

喂..唔該你喎

朝頭早食麥皮+脫脂奶午餐食火腿米雲吞麵(清淡D)晚餐7:00前最好蒸菜
(西蘭花)蒸魚少油一至半婉飯吃完飯千萬唔好沖涼待1小時後至沖
因沖涼會影響胃部消化形成肚腩.做多D運動

[quote:acb8916835="肥度"]我170 cm 高呀...[/quote]

其實都唔係好肥姐、以你比0既資料都係要減15磅倒一D都唔難
另外你成日都要溫書嗎?你可以去會所一路玩樓梯機一路溫書架 :em11:
出一身汗對你溫書都好有幫助呀.....加油 :em19: