請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6248|回復: 10

管理員在保護我們? [複製鏈接]

以下係一段左T1大堂既畫面,我冇加修飾,讓大家自已下評語啦!

管理員: (向一個在等LIFT既~40歲男人)呀生!搵邊位呀?
男人: .......上面!
管理員:麻煩你過黎登記一下!
男人:...............我住上面架!
管理員:哦(餓)!

入LIFT後,個男人望左成分鐘都未知自已應按那個按鍵! :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

咁你o個一刻驚唔驚?  :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~

男人=草人???? :?:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:aff08cdd52="Billy"]男人=草人???? :?:[/quote]

:em03: 點解草人入LIFT後望左成分鐘都未知自已應按那個按鍵? 唔通o係第二層有金屋? :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:1af6530f21="leemoksau"][quote:1af6530f21="Billy"]男人=草人???? :?:[/quote]

:em03: 點解草人入LIFT後望左成分鐘都未知自已應按那個按鍵? 唔通o係第二層有金屋? :[/quote]

佢想睇下o係一座可唔可以搭 lift 去第二座 :
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:05b4c9a91c="dracula"][quote:05b4c9a91c="leemoksau"][quote:05b4c9a91c="Billy"]男人=草人???? :?:[/quote]

:em03: 點解草人入LIFT後望左成分鐘都未知自已應按那個按鍵? 唔通o係第二層有金屋? :[/quote]

佢想睇下o係一座可唔可以搭 lift 去第二座 :[/quote]

我想諗下去你門口淋紅油先返屋企,還是返屋企先,再去淋你紅油。 :evil:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: 管理員在保護我們?

[quote:2c71268c4f="grassman"]以下係一段左T1大堂既畫面,我冇加修飾,讓大家自已下評語啦!

管理員: (向一個在等LIFT既~40歲男人)呀生!搵邊位呀?

入LIFT後,個男人望左成分鐘都未知自已應按那個按鍵! :?:[/quote]

點解個管理員唔問0下個男人 上面幾多樓 乜野室 貴姓??

[quote:90115e6075="grassman"][quote:90115e6075="dracula"][quote:90115e6075="leemoksau"][quote:90115e6075="Billy"]男人=草人???? :?:[/quote]

佢想睇下o係一座可唔可以搭 lift 去第二座 :[/quote]

我想諗下去你門口淋紅油先返屋企,還是返屋企先,再去淋你紅油。 :evil:[/quote]

:sweat: ..... 好驚 我要搬先得! :|
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:10c9480111="Tomato"][quote:10c9480111="grassman"]以下係一段左T1大堂既畫面,我冇加修飾,讓大家自已下評語啦!

入LIFT後,個男人望左成分鐘都未知自已應按那個按鍵! :?:[/quote]

點解個管理員唔問0下個男人 上面幾多樓 乜野室 貴姓??[/quote]

個管理員都唔記得管理員應該要做乜~ :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:e4b7e0c0e4="grassman"]以下係一段左T1大堂既畫面,我冇加修飾,讓大家自已下評語啦!

入LIFT後,個男人望左成分鐘都未知自已應按那個按鍵! :?:[/quote] :em05: 有事點算.......唉............
:em09: