藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

又有非洲紫羅蘭展覽... [複製鏈接]

[quote:f2c5491432="milk"][quote:f2c5491432="Tomato"]我話: 生舊叉燒0Y..唔該...今晚要來送飯 :zdevil:[/quote]妳隻佬又有野講︰咁搭多條郊外油菜啦 :face13:

:em09:[/quote]

我答:再來一碗飯後湯...青紅羅白煲豬骨..... :em04:

嘩.....離題喇......講返d紫羅蘭先...尋日去睇 其實d花有d開始殘...好可憐 :face13:

妳o的花花種得巧靚呀 :face13: ,而且比起上次去妳屋企好似仲多左好幾盆呢!
:em09:

係喎~講開又講,妳幾時得閒過o黎攞o的黃金閣? :?:

[quote:84ec23a262="milk"]妳o的花花種得巧靚呀 :face13: ,而且比起上次去妳屋企好似仲多左好幾盆呢! [/quote]

真係......係咪好似你咁靚先 :em12:

[quote:a16ddce7d1="Tomato"]真係......係咪好似你咁靚先 :em12:[/quote]梗係似妳啦,話晒妳都人比花嬌人o麻 :em04:  

嘩~如果似我就死得o羅 :dead: