藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6417|回復: 24
打印 上一主題 下一主題

又有非洲紫羅蘭展覽... [複製鏈接]

正..:em04:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁0個度會唔會有紫羅蘭賣架?

我估唔會有0卦...有都一定好貴

咁又係 咁你幾時去睇呀?

[quote:3235780b51="女"]咁又係 咁你幾時去睇呀?[/quote]

我未知呢 因為要等隻佬得閒...

如果佢唔得閒 我陪你去睇呀....... :yeah:
唔係 係你陪我去睇呀...... :detective

[quote:b89549bdb1="女"]如果佢唔得閒 我陪你去睇呀....... :yeah:
曮Y 係你陪我去睇呀...... :detective[/quote]

好0Y......你老公唔陪你咩?你有種紫羅蘭??

查實我睇多幾次都唔會厭 :

咁仲有無人有興趣去睇呢??

我冇種呀, 你種左幾多盆呀?
我今日都有去沙田, 但係都冇睇到

[quote:0df0cfd2b7="女"]我冇種呀,你種左幾多盆呀?
我今日都有去沙田, 但係都冇睇到[/quote]

我今日會去視察0下環境 唔知可唔可以幫d花花影0下相呢???

我驚佢地會死 所以剪左好多葉 諗住死左一塊 都仲會有另外一d. 點知佢地個個都生到bb 所以都有十幾盆.....雖然佢地唔係d乜野出名品種 (當然都有種d有名品種... :zdevil: ) 但係睇住佢地由bb種到大 都係好開心0架.... :yeah:

種之前要諗清楚 因為會上癮.......我無時無刻都會諗住d花花.....放工又成日走落花墟......我真係睇極都唔厭架..... :em04:

講起d花花 我就停唔到咀.... h:

我其實唔係好識照顧佢地 又比唔到好環境佢地 佢地肯大都係靠佢地自己..... :em18:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊