藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: emily123
打印 上一主題 下一主題

成日病 [複製鏈接]

咁你好可能係因為"財多"! :em19:[/quote]

我有一個建議 不如你分d比大家啦

[quote:05bd3a20d8="grassman"]

咁你好可能係因為"財多"! :em19:[/quote]

好似"呀奶"話斎.
佢已經踢波踢壞左腦喇...... :em18:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我就覺得可能係條蛇仔路問題 d風水師話似把薕刀 所以會影響健康 :cry:

[quote:6ef8f21de3="emily123"]我就覺得可能係條蛇仔路問題 d風水師話似把薕刀 所以會影響健康 :cry:[/quote]

我就覺得係"心理"影響"生理"多d...  :wink:
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:cc217534de="emily123"]我就覺得可能係條蛇仔路問題 d風水師話似把薕刀 所以會影響健康 :cry:[/quote]

BT個T:
我身體都好弱,不過晌度住又無乜傷風感冒,反而鼻敏感好好多添!
我估唔關條路事o卦,即使相信風水學之說,條蛇仔路都應該唔係殺氣之路<--幫我睇屋個師父話o既.
係唔係都好啦,注意吓飲食+早D訓,抵抗力會好D!or 試下食維他命C suppliment都得!

[quote:62545808ed="BT"][quote:62545808ed="emily123"]我就覺得可能係條蛇仔路問題 d風水師話似把薕刀 所以會影響健康 :cry:[/quote]

BT個T:
我身體都好弱,不過晌度住又無乜傷風感冒,反而鼻敏感好好多添!
我估唔關條路事o卦,即使相信風水學之說,條蛇仔路都應該唔係殺氣之路<--幫我睇屋個師父話o既.
係唔係都好啦,注意吓飲食+早D訓,抵抗力會好D!or 試下食維他命C suppliment都得![/quote]

我都認同BT說話而且唔好賴條蛇仔路因為個個女仔都愛蛇仔身形S.... :