藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

報名處—5/28(Sat) 8-10pm 葵芳興芳運動場(林仕得) [複製鏈接]

[quote:a0cf66dffd="Billy"]好似得版面管理員可以.
依家領隊改你唔得呀. :HIT:
係咪唔比面領隊呀. :HIT:
提一提大家要問清楚落雨重踢唔踢呀....[/quote]

有強權...冇公理....  :face13: :face13: 我比人蝦 ar.....
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:6b050b8f20="dracula"]
有強權...冇公理....  :face13: :face13: 我比人蝦 ar.....[/quote]

叫你報名要renew個list又唔做! :HIT:
幫你執漏仲呀G呀佐! :HIT:
仲扮鵪春! :HIT:

p.s. 出發前上呢睇睇,或call我啦!
        今晚穿 阿根廷,好冇!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

急聘:保母(不論年齡  性別 )
工作地點:林士得硬地1號足球場看台
時間:晚上8-10點
待遇:體驗湊女經驗! :mrgreen:
:em14:

各位 我的腳傷仍然未好... 是好是壞... 呢兩日有幾場波都唔踢. 但為表我的誠意呢 我今日依然出現... 希望踼得下啦. ^^

[quote:ff02c094eb="EpSon"]各位 我的腳傷仍然未好... 是好是壞... 呢兩日有幾場波都唔踢. 但為表我的誠意呢 我今日依然出現... 希望踼得下啦. ^^[/quote]

踢唔到咪守龍囉~  :
Rambler Crest Soccer Club

好唔好意思,今晚突然有事,想避到避唔甩!
黎唔到啦! :em14:

依家好好天,今晚應如期進行,傳真都是靠你地lor!

如你地要泵,請call啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

各位師兄 禽日踢成點呀?
Rambler Crest Soccer Club

好似話輸4:2喎.
不過今場好慘唔係好夠人冇人換.
好似伯爵入左一球.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

好慘呀... 我已經盡了力都入唔到一球波... 激死!!!!!! 等我隻腳完全好返 會再努力d.

下星期對翠怡唔係好夠人喎..... :em05:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]