藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

Nikon D50又一新低價... [複製鏈接]

[quote:1a389ec1f9="grassman"][quote:1a389ec1f9="hales"]nikon機你唔好買水貨.....
nikon hongkong既customer service好到不得了...
過左保養期去整機 都有有唔收錢既case 就算收錢行貨有discount
而且保養期內 就算係人為不小心既損傷 都免費幫你整..

你係打算買body only? 如果現金一次俾哂 應該仲有得平 呢樣要你自己爭取了
相機..係有價講的...而且 japanmacau買有無野送咖?
local好多地方都送電喎...一舊電都要成300蚊咖...[/quote]

唔係我用 (實在花費唔起),係幫祖國朋友問,可以一次俾現金!
Any商鋪介紹?[/quote]

百老會啦..
但係你祖國既朋友點解黎香港買阿....
大陸賣得平過香港喎

人地一工6~7k 但一個月既基本洗費可能只係一兩k.....
而且好日都唔落香港一次 落得黎玩一定豪.....=.=

[quote:c641a594d9="grassman"][quote:c641a594d9="hales"]nikon機你唔好買水貨.....
nikon hongkong既customer service好到不得了...
過左保養期去整機 都有有唔收錢既case 就算收錢行貨有discount
而且保養期內 就算係人為不小心既損傷 都免費幫你整..

你係打算買body only? 如果現金一次俾哂 應該仲有得平 呢樣要你自己爭取了
相機..係有價講的...而且 japanmacau買有無野送咖?
local好多地方都送電喎...一舊電都要成300蚊咖...[/quote]

唔係我用 (實在花費唔起),係幫祖國朋友問,可以一次俾現金!
Any商鋪介紹?[/quote]

嗨~話說回來.....幾千蚊對你黎講算得係乜野錢丫...... :
而且有部好o的既相機 同你個女影多o的相嘛
影幾張就已經唔止值呢個價啦..... :