請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales

Nikon D50又一新低價... [複製鏈接]

[quote:e795d506b5="vivian"]
比 d sample 睇下?  :yeah:  Canon and Nikon as well.....   :yeah:
我唔要加photoshop之後的效果 要原汁原味!!   :twisted:[/quote]

要等我返去摷摷~  :!:
www.lightcreation.com.hk/lewis

Nikon既sample當然有...嘿~
不過原汁原味既話post唔到上黎......
原size出jpeg後都成5mb幾
正常做法想都係出一張resize左既原相睇color 另外再加一張
100% crop來睇解像度

我一次過出哂我之前做過既simple test 不過如果只係想睇sharpness
既話 只係睇頭兩張相就夠了 餘下的可以不用睇了

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=86024#86024

請問D70S依家咩價錢?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

哇...你呢個"考古學家"出來挖舊post.....
D70s kit set好似7700~7980 剩body的話5980

[quote:a8947b9b92="hales"]哇...你呢個"考古學家"出來挖舊post.....
D70s kit set好似7700~7980 剩body的話5980[/quote]

會唔會有地方平過$5900!

Check過 Japan 買around $5600 (但冇國際保養); 澳門 ~$5900!

nikon機你唔好買水貨.....
nikon hongkong既customer service好到不得了...
過左保養期去整機 都有有唔收錢既case 就算收錢行貨有discount
而且保養期內 就算係人為不小心既損傷 都免費幫你整..

你係打算買body only? 如果現金一次俾哂 應該仲有得平 呢樣要你自己爭取了
相機..係有價講的...而且 japanmacau買有無野送咖?
local好多地方都送電喎...一舊電都要成300蚊咖...

[quote:42226a412b="grassman"][quote:42226a412b="hales"]哇...你呢個"考古學家"出來挖舊post.....
D70s kit set好似7700~7980 剩body的話5980[/quote]

會唔會有地方平過$5900!

Check過 Japan 買around $5600 (但冇國際保養); 澳門 ~$5900![/quote]

早兩個星期係旺角問過價.
D50kit - 6300
D70s KIT - 6900 <-好似平左D唔知真唔真 :em18:
HALES 話有人見到 D70 kit 5980 可以諗諗.

你諗住買???? :?:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:b4225d44d1="hales"]nikon機你唔好買水貨.....
nikon hongkong既customer service好到不得了...
過左保養期去整機 都有有唔收錢既case 就算收錢行貨有discount

你係打算買body only? 如果現金一次俾哂 應該仲有得平 呢樣要你自己爭取了
相機..係有價講的...而且 japanmacau買有無野送咖?
local好多地方都送電喎...一舊電都要成300蚊咖...[/quote]

唔係我用 (實在花費唔起),係幫祖國朋友問,可以一次俾現金!
Any商鋪介紹?

[quote:1a389ec1f9="grassman"][quote:1a389ec1f9="hales"]nikon機你唔好買水貨.....

local好多地方都送電喎...一舊電都要成300蚊咖...[/quote]

唔係我用 (實在花費唔起),係幫祖國朋友問,可以一次俾現金!
Any商鋪介紹?[/quote]

百老會啦..
但係你祖國既朋友點解黎香港買阿....
大陸賣得平過香港喎