藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

報名處—5/14(SAT) 8-10pm 葵芳興芳運動場(林仕得) [複製鏈接]

See you all....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

你地玩得開心嗎? 找人報告下D 賽情來看看....
上星期踼波 弄傷左足足踝 要休息兩個星期呀.... 好慘呢.

[quote:eb5877cbf0="EpSon"]你地玩得開心嗎? 找人報告下D 賽情來看看....
上星期踼波 弄傷左足足踝 要休息兩個星期呀.... 好慘呢.[/quote]

禽晚我地贏波呀~ Chee兄同Nigel仲各入o左球世界波tim呀!!!
Rambler Crest Soccer Club

我o個球先係世界波,一飛衝天!穿梭機都打低幾隻!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:770d3a9666="grassman"]我o個球先係世界波,一飛衝天!穿梭機都打低幾隻![/quote]

多得領隊打假波我地先能以更大比數勝出.... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

領隊咁失威呀

[quote:103c965899="Billy"][quote:103c965899="grassman"]我o個球先係世界波,一飛衝天!穿梭機都打低幾隻![/quote]

多得領隊打假波我地先能以更大比數勝出.... :mrgreen:[/quote]

我冇打假波,老啦!

不過就有心搵人祭下件新波衫!

草兄 有傳真未呀?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:2bb965c13b="Eddy Lam"]草兄 有傳真未呀?[/quote]

:mrgreen: