藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

花球 [複製鏈接]

製成品2
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其他款式...可以試0下自己整 :em11:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:57def92af4="milk"]飾物方面,花墟的"繽紛"都有不少的款式可供選擇,但都不及太子那間的飾物店多,
但...Sorry...因我已記不起店舖名了,位置是太子運動場道近警署側,即比較多酒吧那邊。[/quote]

你講0個間係咪"溫馨無限"??
如果想買汽球、絲帶之類 可以去深水步"德祥" 好多選擇....
地址唔記得啦 你可以搭42A 太子地鐵站之前個站落車 向前行就見到...

我比較喜歡馬蹄蘭那個,因為有少許百合 :em04: 同紫色襯托!
:em09:

[quote:47d472b446="Tomato"]你講0個間係咪"溫馨無限"??[/quote]係呢間喇!
我成鬼日都記錯佢叫"浪漫滿屋"... :nowords:
:em09:

http://www.ulumu.info/gallery/albums.php

呢D係小妹自己整0既
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

[quote:017d14fa7c="carry&chris"]http://www.ulumu.info/gallery/albums.php

呢D係小妹自己整0既 [/quote]嘩 好犀利呀........ 可唔可以教我整呀?????? :wink:

carry&chris 你d飾物好靚呀!  :em04:

我想問d羽毛o係邊度買呀?
係咪德祥或者深水"步"都有呀?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:8b6db4e024="YY & KC"][quote:8b6db4e024="carry&chris"]http://www.ulumu.info/gallery/albums.php

呢D係小妹自己整0既 [/quote]嘩 好犀利呀........ 可唔可以教我整呀?????? :wink:[/quote]

一齊研究下喇,我好鍾意DIY 野
而家有三個願望,就係ng 洗做,有錢用,仲要有老公陪。hahahah~~~ 我地個web site 有新design 呀。 www.carrychris.com God Bless U ~ :em21:

[quote:2edec4ca69="bikbark"]carry&chris 你d飾物好靚呀!  :em04:

我想問d羽毛o係邊度買呀?
係咪德祥或者深水"步"都有呀?[/quote]

YUP深水"步"