藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3502|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

寵物問題 (續) 之 純粹吹水 [複製鏈接]

唔好掛...掛住你....你老豆...豆沙包...包青天...

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=6928
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:c425ce6899="grassman"]唔好掛...掛住你....你老豆...豆沙包...包青天...

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=6928[/quote]
唔好掛...掛住你....你老豆...豆沙包...包青天...天外有天....天天天天........

[quote:d3a915a918="Royhk"]I have drop it yet!!! Thanks for your advise!![/quote]

請問你究意講緊咩呀?我又唔識咩英文...你咁叻...唔該英語一分鐘呀...thanks

放咗封信?I have dropped it!!! Thanks for your advice!! 

仲未放封信?I have not dropped it yet!!! Thanks for your advice!!

Q. 8)
永遠愛著您 :em21: [/code]

英文好叻呀我都係寫返中文好了真係好無聊!!!喃無柯呢........!!!完!!!!!

[quote:48f48edfd3="Royhk"]英文好叻呀我都係寫返中文好了真係好無聊!!!喃無柯呢........!!!完!!!!![/quote]

英文好叻呀?...唔係...你叻你叻...

好無聊?...係呀...你都幾0架...

你都係寫返中文好了?...你中文仲叻呀?...

喃無柯呢...咁祝你早日得道啦吓...

q. 8)

[quote:be98f876e1="Royhk"]唔知有冇住<Qrc可以養寵物唔洗帶住寵物出入大堂好似(走粉)咁 美景同海欣係可以養寵物的 請業委會或業委會0的friend係同管業處開會時討論下這個可行性吧!!!!!!THANK!!

或許可吸引更多愛寵物人事入住為RC增值.....Y淯C係所謂服務式住宅唔知又會~?????[/quote]

thank!!continus this topic!!

[quote:c6fea72490="Royhk"][quote:c6fea72490="Royhk"]唔知有冇住<Qrc可以養寵物唔洗帶住寵物出入大堂好似(走粉)咁 美景同海欣係可以養寵物的 請業委會或業委會0的friend係同管業處開會時討論下這個可行性吧!!!!!!THANK!!

或許可吸引更多愛寵物人事入住為RC增值.....Y淯C係所謂服務式住宅唔知又會~?????[/quote]

thank!!continus this topic!![/quote]

continus? 咩嚟呀?continue吓話? 即係繼續咁0既意思?

請問閣下想將呢個topic點做?

q. 8)

又離題 .業主疑問與權益

[quote:12f84ebb1d="grassman"]唔好掛...掛住你....你老豆...豆沙包...包青天...

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=6928[/quote]

離題得太過份!

唔該自已DELETE 返自已D 野. 如果唔係 我幫你DELETE 呀.
===

[quote:0e3d12d01f="Royhk"][quote:0e3d12d01f="grassman"]唔好掛...掛住你....你老豆...豆沙包...包青天...

唔好掛...掛住你....你老豆...豆沙包...包青天...天外有天....天天天天........[/quote]

Royhk. 因為你離題 我都要出警告你.
===

[quote:6cbae70153="dick&queenie"][quote:6cbae70153="Royhk"]I have drop it yet!!! Thanks for your advise!![/quote]

請問你究意講緊咩呀?我又唔識咩英文...你咁叻...唔該英語一分鐘呀...thanks

放咗封信?I have dropped it!!! Thanks for your advice!! 

仲未放封信?I have not dropped it yet!!! Thanks for your advice!!

Q. 8)[/quote]

Q.

又離題 警告啦要.
===