藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

電視天線到底點攪 ga?? [複製鏈接]

[quote:da8626f4da="dracula"][quote:da8626f4da="diedsee"][quote:da8626f4da="dracula"]有冇試過加放大器??[/quote]

hehe...冇wor ops:
不過唔係應該expect 佢係清 ge 咩一做乜要自己比錢 :em10:[/quote]

試下加囉~ 冇辦法~[/quote]

借你個放大器黎試下,有效先買得唔得?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我TVB鬼影,但雪花!
ATV鬼影,但雪花!

吹脹!

[quote:7b07649b1f="Billy"][quote:7b07649b1f="diedsee"]特登試埋個原裝制 但效果仲差...[/quote]

會唔會係條tv cable有問題呀...
試o下用第二條啦.....
(問人借o羅)[/quote]

我有好多條,歡迎取用,要就PM 我!

diedsee 你做乜編輯我段post! :x

[quote:382afb2a1b="diedsee"]又問先~~
家個電視點ar??
無線個鬼影成串闊 亞視雪花又加深
今次特登試埋個原裝制 但效果仲差....係唔係只係我 ge 問題呢??[/quote]

你個電視點呀?
今日有師父上我度睇過,佢話一座離共同天線最遠,先天不足,又話天線用料差,後天不如!所以冇得救!