藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15979|回復: 44
打印 上一主題 下一主題

女仕們...你鍾意你另一半什麼裝束呢? [複製鏈接]

開多條thread大家傾下....
原居民2004~2013

普普通通得啦....
不過我隻佬著西裝都好型仔0架 : ........... ops:

我想問你地接唔接受到男仔著粉紅色衫呢??

[quote:ed6abf5d4b="Tomato"]普普通通得啦....
不過我隻佬著西裝都好型仔0架 : ........... ops:

我想問你地接唔接受到男仔著粉紅色衫呢??[/quote]

yes i can accept some of them are very sexy :

[quote:6f2d1587fa="Tomato"]普普通通得啦....

咁你會唔會買粉紅色衫比你隻佬呢.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我選擇西裝 佢咁著先夠pro :

因為我老頂著便服時 不論去到車房 五金舖及電氣舖 d人都會叫佢做"師傅" :dead:  佢有次試過買完光管返rc 時 樓下個實q要佢登記到邊個單位裝修 :nowords:
G :em21: P

[quote:1f8c5592ce="gp"]我選擇西裝 佢咁著先夠pro :

因為我老頂著便服時 不論去到車房 五金舖及電氣舖 d人都會叫佢做"師傅" :dead:  佢有次試過買完光管返rc 時 樓下個實q要佢登記到邊個單位裝修 :nowords:[/quote]

我笑到爭啲收唔到聲...因為你講得真係好攪笑呀

q. :

(sorry 唔好見怪)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:c5fadf3512="Tomato"]普普通通得啦....

我老公都有兩件,一件係t-shirt,一件係恤衫...我覺得冇問題喎...多啲colour冇咁悶....

q. :em04:

[quote:05b014862e="Billy"][quote:05b014862e="Tomato"]普普通通得啦....

咁你會唔會買粉紅色衫比你隻佬呢.[/quote]

我會...佢啲衫褲鞋襪...我連都可以幫佢買到...

:em04: q.

[quote:7986cd14a8="Tomato"]普普通通得啦....

我都鍾意佢著西裝... :em04:  :em04:  :em04:

q.

我就係想我隻佬著粉紅色衫......但係佢唔肯 我而家tum緊佢.....
成日都著黑黑灰灰 好似好無生氣咁.... :dead: