藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

男仕們...你鍾意你另一半長頭髮定短頭髮呢? [複製鏈接]

是啊 捲髮是女孩子的專利 有一份嫵媚感....
原居民2004~2013

我識我隻佬0個陣係男仔頭0架......佢以前鍾意女仔短頭髮...

我後尾留左長頭髮 佢就鍾意我留長髮lor.......仲死都唔準我剪 點解呢?

因為我頸長...... :nowords: ....唔留長髮遮住條頸 佢會好似拖住隻羅姿威爾出街咁lor :poor:

但係近年多左男人鍾意短頭髮喎 因為夠爽喎!!

saga 鍾意短髮~ 但我唔係 8) :

Re: 男仕們...你鍾意你另一半長頭髮定短頭髮呢?

[quote:cf939a973c="dick&queenie"]:?: ...問"?(查實我老公大人唔比我剪短頭髮呀 :hit: )

q.[/quote]
唔會禁專制掛 :em05:
長短無所謂啦....好似我老婆咁剪短左唔鍾意再駁返長都一樣無問題
: 長短都鍾意

長頭髮do有一個鮮為人知的煩惱 :
當老公搭住我膊頭.... 好多時都忘形擲住把長頭髮.... 唉也....  好痛.... 咪住.....   :dead:
都係半長就好  :em11:

[quote:ca32497b51="vivian"]長頭髮do有一個鮮為人知的煩惱 :
當老公搭住我膊頭.... 好多時都忘形擲住把長頭髮.... 唉也....  好痛.... 咪住.....   :dead: [/quote]

絕對贊成 真係好痛架!

君都係鍾意我長頭髮 都唔鍾意我短髮.
不過 我由識佢到而家一路都係長髮 最多試過電luen. 短極都係去到膊頭咋.
我其實都想剪短髮 尤其0係夏天 真係好爽 但我塊面太方啦 唔適合短髮. :poor:

[quote:3c2b2eac46="Sure Win"] 但我塊面太方啦 唔適合短髮. :poor:[/quote]

我都係呀.....我係大面人 剪左短髮條頸仲長  ops:
不過我都好懷念以前短頭髮ge日子.....可能有一日覺得悶 又會剪...最想剪個孫燕姿頭 (可惜個樣無忽似呢:em01: ).........

把長髮剪掉,係對您個男人最大的考驗
如果佢真心愛您,無論變幾醜樣,佢都唔介意   :em21:
如果唔係真心愛您,只愛女人外表,剪左唔靚的髮型,佢就會亞支亞佐   :x