藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12602|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

男仕們...你鍾意你另一半長頭髮定短頭髮呢? [複製鏈接]

:?: ...問吓啫 (查實我老公大人唔比我剪短頭髮呀 :hit: )

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

點解冇得選短頭髮???
見過鬼就唔怕黑啦~

我相信"長直髮"會係好多男仕心中的一個情意結!  :yeah:
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:e5a2283613="RangerX"]我相信"長直髮"會係好多男仕心中的一個情意結!  :yeah:[/quote]

我覺得半長碎髮 長大捲髮 爆炸頭都幾好~  :
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:7e1cf4aebb="dracula"]點解冇得選短頭髮???[/quote]

咪寫左"&吾過膊"囉...

q. :shock:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:8203af61f1="dick&queenie"][quote:8203af61f1="dracula"]點解冇得選短頭髮???[/quote]

咪寫左"&吾過膊"囉...

q. :shock:[/quote]

但點解冇全部都鍾意?? :|
見過鬼就唔怕黑啦~

點解o的男樹硬係鐘意女樹"長直髮"o既???
我認識 R時是短髮的(剛到耳仔),但後來我留長了,而他更對我說不好再剪短頭髮喎! :nowords:
:em09:

我鍾意老婆短頭髮,長頭髮亦好吸引! :em12:

(廢話!) h:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唔乜所謂
唔好大爆炸就得喇... :shock:

我以前係長直負離子頭髮.

後來 悶悶地走去電頭髮... 記得 我當時都唔係好接受到電髮.. 因為廿幾歲人. 第一次電髮. 於是 走出髮形屋. 第一時間扎起佢..
但係burns 係咁叫我唔好扎. 佢話好似公仔. ops:
自此之後 佢就經常叫我電頭髮.. 重愈luen 愈好
===